Phoenix

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115231ph/3115231ph_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Светлината е в унисон с вашите моменти

  Висящата светлина Philips Hue Phoenix ви осигурява от топла до студена бяла светодиодна светлина, подходяща за димиране, която е в унисон с вашите моменти от ежедневието. Свържете го чрез бриджа на Hue (не е включен) към вашата домашна Wi-Fi мрежа за управление без усилия чрез вашето смарт устройство. Вижте всички предимства

 • Светлината е в унисон с вашите моменти

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светлината е в унисон с вашите моменти

Свързана с вас

 • 4 варианта за осветление за вашето ежедневие

  4 варианта за осветление за вашето ежедневие

  Правете каквото пожелаете с помощта на най-доброто осветление. Philips Hue разполага с 4 варианта за оптимална светлина в ежедневието. "Енергизиране" ви потапя в студена и жизнена светлина за допълнителен приток на свежест. "Концентрация" ви позволява да се концентрирате и да свършите работата си с фино регулирана ярка бяла светлина. "Четене" ви дава оптималната топла бяла светлина, с която очите ви не се напрягат – точно това, което ви трябва за приятно четене. "Отпускане" ви помага да се отпуснете сред мекотата на топлата бяла светлина.

 • Усъвършенствано създаване на атмосфера с топла и студена бяла светлина

  Усъвършенствано създаване на атмосфера с топла и студена бяла светлина

  Създайте правилната атмосфера за всеки случай с богата гама от красива, естествена бяла LED светлина. Използвайте приложението на вашето смарт устройство, за да зададете всеки нюанс на бялата светлина - от студена, стимулираща дневна светлина (6500 К) до успокояваща, топла, бяла светлина (2200 К).

 • LightDuo за удвояване на Hue изживяването

  LightDuo за удвояване на Hue изживяването

  Тази лампа Philips Hue има вградени два светлинни източника, така че можете да смесите топла и студена бяла светлина, за да съответства на момента и същевременно да зададете функционално осветление за дейността си.

 • Плавно затъмняване без усилия и без нужда от ново окабеляване на вашия дом

  Плавно затъмняване без усилия и без нужда от ново окабеляване на вашия дом

  Регулирайте яркостта на вашите Philips Hue светлини лесно и безпроблемно чрез вашето смарт устройство. Без нужда от ново окабеляване на вашия дом или монтаж на стенен димер.

 • 3D текстура за ефект на искряща светлина

  3D текстура за ефект на искряща светлина

  Hue Phoenix има 3D текстура, която подобрява вида му и позволява приятно разпръскване на светлината. Повърхността е покрита с шестоъгълна шарка, която улавя и отразява светлината, което създава искрящ ефект. Ефектът се променя в зависимост от зрителния ъгъл, правейки Hue Phoenix динамична и привличаща погледа украса във вашия дом дори и когато светлините са загасени.

 • Пълно управление от смарт устройството с разширени функции

  Пълно управление от смарт устройството с разширени функции

  Свържете тази лампа Philips Hue с бриджа Hue и открийте пълния спектър от светлинни възможности. Управлявайте лампата Hue безжично от устройство с iOS или Android чрез приложението Philips Hue или приложение на трета страна, разработено да работи с Hue. Задавайте таймери, известия, аларми, геозони за софтуерна защита и синхронизирайте със системата си за домашно забавление за пълноценно Hue изживяване.

 • Получете светлинни известия, за да сте свързани

  Получете светлинни известия, за да сте свързани

  Нагласете вашите Philips Hue светлини да ви уведомяват за входящи повиквания, съобщения,актуализации на социални мрежи, срещи, времето и други стандартни комуникации, получавани на вашето смарт устройство. През IFTTT платформа можете да настройвате различни навици на вашите светлини. Известията на околните светлини Hue са приятен начин да сте информирани и свързани.

 • Настройте светлините да се включват и изключват когато сте далеч от дома

  Настройте светлините да се включват и изключват когато сте далеч от дома

  Създайте усещането, че сте у дома, дори да не сте. Задайте планирани аларми или използвайте таймери, за да включвате и изключвате осветлението в определен или произволен час. С онлайн достъп можете да контролирате домашното осветление направо през приложението на смарт устройството. Активирайте геозони в приложението и осветлението ви ще се включва или изключва, когато влизате или излизате от дома. Удобно и спокойно, където и да сте.

 • Винаги актуален

  Винаги актуален

  Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта ви Hue.

 • Свържете до 50 крушки и лампи Hue

  Свържете до 50 крушки и лампи Hue

  Можете да свързвате до 50 крушки или лампи към бриджа Philips Hue. Просто започнете с някой от наличните начални комплекти и започнете да добавяте продукти Philips Hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips Hue за смарт устройства с iOS и Android.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува