стерео телевизор

  Получете повече от гледането

  Този телевизор предлага добро качество на картината и е снабден с обемен звук Incredible Surround през два вградени високоговорителя. Оборудван е с функция Crystal Clear за увеличаване дълбочината на образа и има леснодостъпни странични изводи за свързване и 10-страничен Телетекст. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear

 • Кинескопът Blackline FX ви осигурява изображения с висок контраст

  Blackline FX е нов кинескоп на Philips с тъмно стъкло за по-добър контраст и високопигментиран фосфор за по-голяма яркост и контраст.

 • Crystal Clear подобрява дълбочината на образа

  Съчетавайки такива подобрения на картината, като Contrast Plus и подобрение на цветовете, Crystal Clear увеличава дълбочината на образа.

 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround™ е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround™ смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround™ ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

 • Интелигентна картина и интелигентен звук, за да гледате по собствения си вкус

  Предварително настроените режими на Philips за интелигентна картина и интелигентен звук ви дават пряк достъп само с един бутон на дистанционното. Можете да изберете оптимизирани настройки на картината и звука за различните им режими.

 • 10 страници Интелигентен текст за бърз достъп до телетекст.

  Телетекстът е общоприета система, използвана от повечето разпространители. 10 страничният интелигентен текст ви дава бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува