За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LCD монитор с Ambiglow

  Брилянтен дисплей Ambiglow

  Направете игрите още по-впечатляващи с този емблематичен 3D дисплей Philips Gioco с Ambiglow. Като създава ореол от светлина, съответстващ на изображението, на задната стена, иновативната технология Ambiglow визуално увеличава екрана и осигурява действително завладяващо 3D изживяване Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор с Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 см), 3D дисплей с Ambiglow 278G4DHSD/00 Търсене на подобни продукти

Брилянтен дисплей Ambiglow

за поглъщащо изживяване с 3D игрите

 • Минималистичен размер със свръхтънката рамка

  Използвайки най-модерните технологии в панелите, новите дисплеи на Philips са проектирани с минималистичен размер и намаляване на външната рамка до дебелина около 2,5 мм. В съчетание с около 9-мм черна матрична лента в панела, общата ширина на рамката става значително по-малка, което позволява минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

 • Ambiglow усилва вашето 3D изживяване с ореол от светлина

  Ambiglow усилва вашето 3D изживяване с ореол от светлина

  Ambiglow придава ново измерение на гледането. Иновативната технология Ambiglow увеличава екрана ви, като създава ореол от светлина на близката стена от задната част на монитора. Бързият му процесор анализира входящото визуално съдържание и постоянно адаптира цвета и яркостта на излъчваната светлина, за да съответства на изображението ви. Удобните опции ви позволяват да настроите атмосферата според предпочитанията си и спомагат за намаляването на умората на очите. Особено подходящ за гледане на филми и спорт, 2D или 3D игри, Philips Ambiglow ви предлага уникално и поглъщащо изживяване.

 • AH-IPS дисплей за великолепна картина с ярки цветове

  AH-IPS дисплей за великолепна картина с ярки цветове

  Най-актуалният дисплей от Philips използва усъвършенствани панели AH-IPS, които осигуряват превъзходно възпроизвеждане на цветовете, време за отговор и потребление на енергия. За разлика от стандартните TN панели, панелите AH-IPS показват постоянни цветове дори при широки ъгли от 178 градуса и режим на завъртане. Със забележителна ефективност AH-IPS са най-подходящи за приложения, които изискват точност в цветовете и постоянна яркост във всеки момент, като ретуш на снимки, графични приложения и сърфиране в мрежата.

 • Режим SmartImage, оптимизиран за любителите на игрите

  Режим SmartImage, оптимизиран за любителите на игрите

  Новият дисплей за игри на Philips предлага потребителски интерфейс с бърз достъп, прецизно настроен за любители на игрите и предлагащ множество опции. Режимът "FPS" (First person shooting – Шутър от първо лице) подобрява тъмните палитри в игрите, като ви позволява да виждате скрити обекти в тъмни зони. Режимът "Racing" (Състезание) превключва дисплея към най-краткото време на реакция и ярки цветове и съответно настройва картината. Режимът "RTS" (Real time strategy – Стратегия в реално време) има специален режим SmartFrame, който позволява осветяване на конкретни зони, както и настройка на размер и картина. Gamer 1, Gamer 2 ("Потребител 1" и "Потребител 2") предлага персонализирани настройки, специфични за различните игри, за да се радвате на най-доброто изживяване.

 • Осветлението Smart Bias 6500K осигурява оптимално изживяване при гледане

  Осветителният режим Smart Bias ви позволява да се насладите на оптимално качество на изображението и комфортно гледане. В тъмна стая зениците ви се разширяват и свиват заедно с постоянно променящите се изображения, което може да доведе до синдром на компютърното зрение. Осветлението Smart Bias създава мек ореол от статична бяла светлина 6500k на близката стена до монитора. Особено подходящо за хора, които прекарват продължително време пред дисплея, това не само помага за намаляването на напрежението и умората на очите, но също така елиминира отраженията и отблясъците от осветлението в стаята, с което се подобрява впечатлението за контраст и детайлност на картината, с което се запазва правилното възприемане на цветовете

 • 3D картина без трептене

  Възпроизвеждането на 3D без трептене гарантира дълги часове комфортно гледане. Очилата са на достъпна цена, леки и без никакво трептене и не изискват батерии, нито кабели за свързване. Сега най-после можете напълно свободно да се наслаждавате на 3D филмите с цялото си семейство!

 • Автоматично 3D с най-новото от Blu-ray и игровите конзоли с HDMI

  С Blu-ray плейърите за филми и игри с връзка, съвместима с HDMI 1.4a, 3D дисплеят на Philips ще се превключва автоматично в режим 3D и ще ви даде страхотни образи. Вече без досадни настройки!

 • USB 3.0 позволява бърз пренос на данни и зареждане на смартфон

  Super Speed USB 3.0 работи със скорост 5,0 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от стандарта USB 2.0 и значително намалява времето за пренос на данни, като ви спестява време и пари. С по-висока скорост, суперскоростен пренос на данни, по-добро управление на разхода на енергия и превъзходна ефективност, USB 3.0 определя най-новия глобален стандарт, който ви позволява да използвате устройства за съхранение с голям обем памет. Технологията Sync-N-Go гарантира, че вече няма да чакате честотната лента да се освободи. Вашите инвестиции в USB 2.0 устройства са защитени, тъй като има обратна съвместимост.

 • Заредете мобилното си устройство бързо

  Този нов дисплей Philips е оборудван с вградено USB 3.0 бързо зареждащо устройство. С използване на специален контур, който може да се похвали с изходна мощност от 1,5 A, този дисплей ще зареди мобилното ви устройство бързо, позволявайки едновременно прехвърляне на данни със свръхвисока скорост, с което ви спестява време и средства. Можете да зареждате всяко стандартно устройство с помощта на метода за зареждане чрез USB.

Вижте всички спецификации
 • Избягвайте да гледате директно към светодиодите на Ambiglow, тъй като те са много ярки и е възможно да предизвикат временно замъгляване на зрението.
 • Ако почувствате дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате да гледате 3D продължително време.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст.
 • Прочетете внимателно ръководството за работа, за да научите повече за 3D и здравето
 • За повече информация за VGA картата и другите изисквания за работа с 3D, посетете www.philips.com/support.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува