За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_00/278c4qhsn_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LCD монитор с Ambiglow

  Брилянтен дисплей Ambiglow

  Направете гледането по-вълнуващо с емблематичния дисплей Philips Gioco с Ambiglow. Създавайки ореол от светлина, съответстващ на образа, върху задната стена, иновативната технология Ambiglow визуално увеличава екрана, с което ви осигурява наистина поглъщащо забавление Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Брилянтен дисплей Ambiglow

за поглъщащо забавление

 • Минималистичен размер със свръхтънката рамка

  Използвайки най-модерните технологии в панелите, новите дисплеи на Philips са проектирани с минималистичен размер и намаляване на външната рамка до дебелина около 2,5 мм. В съчетание с около 9-мм черна матрична лента в панела, общата ширина на рамката става значително по-малка, което позволява минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

 • Ambiglow прави забавленията по-въздействащи с ореол от светлина

  Ambiglow прави забавленията по-въздействащи с ореол от светлина

  Ambiglow придава ново измерение на гледането. Иновативната технология Ambiglow увеличава екрана ви, като създава ореол от светлина на близката стена от задната част на монитора. Бързият му процесор анализира входящото визуално съдържание и постоянно адаптира цвета и яркостта на излъчваната светлина, за да съответства на изображението ви. Удобните опции ви позволяват да настроите атмосферата според предпочитанията си и спомагат за намаляването на умората на очите. Особено подходящ за гледане на филми и спорт, 2D или 3D игри, Philips Ambiglow ви предлага уникално и поглъщащо изживяване.

 • AH-IPS дисплей за великолепна картина с ярки цветове

  AH-IPS дисплей за великолепна картина с ярки цветове

  Най-актуалният дисплей от Philips използва усъвършенствани панели AH-IPS, които осигуряват превъзходно възпроизвеждане на цветовете, време за отговор и потребление на енергия. За разлика от стандартните TN панели, панелите AH-IPS показват постоянни цветове дори при широки ъгли от 178 градуса и режим на завъртане. Със забележителна ефективност AH-IPS са най-подходящи за приложения, които изискват точност в цветовете и постоянна яркост във всеки момент, като ретуш на снимки, графични приложения и сърфиране в мрежата.

 • HDMI гарантира универсална цифрова свързаност

  HDMI гарантира универсална цифрова свързаност

  Устройството, готово за HDMI, има целия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI). HDMI кабел гарантира висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предавани по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници (включително цифрови приставки, DVD плейъри, A/V приемници и видеокамери).

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. На основата на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискане само на един бутон!

 • SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor е усъвършенствана технология за усилване на цветовете, която разширява цветовия диапазон на дисплея. Увеличавайки коефициента на усилване на RGB нивата на дисплея, тя ви дава богати, живи изображения и удоволствието от гледането на снимки и видео с изключителен образ.

 • SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt е сложен алгоритъм, който подобрява четенето от приложение, като PDF документи или електронни книги, което обикновено изисква повече фокус и концентрация. Функцията SmartTxt увеличава контраста и остротата на границите на текстовото съдържание за по-добра читаемост. Оптимизацията за четене се осъществява чрез настройване на скалата на нивото на сивото на дисплея заедно с баланса на бялото, яркостта и контраста.

 • Осветлението Smart Bias 6500K осигурява оптимално изживяване при гледане

  Осветителният режим Smart Bias ви позволява да се насладите на оптимално качество на изображението и комфортно гледане. В тъмна стая зениците ви се разширяват и свиват заедно с постоянно променящите се изображения, което може да доведе до синдром на компютърното зрение. Осветлението Smart Bias създава мек ореол от статична бяла светлина 6500k на близката стена до монитора. Особено подходящо за хора, които прекарват продължително време пред дисплея, това не само помага за намаляването на напрежението и умората на очите, но също така елиминира отраженията и отблясъците от осветлението в стаята, с което се подобрява впечатлението за контраст и детайлност на картината, с което се запазва правилното възприемане на цветовете

Вижте всички спецификации
 • Избягвайте да гледате директно към светодиодите на Ambiglow, тъй като те са много ярки и е възможно да предизвикат временно замъгляване на зрението.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува