За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/275c5qhaw_00/275c5qhaw_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LCD монитор с LED подсветка

  IPS монитор & Bluetooth високоговорител в едно

  Philips Moda 2 комбинира зашеметяващи визуални ефекти с удобството на системата Bluetooth високоговорители в един изискан пакет. Предавайте поточно музиката си с лекота и отговаряйте на обаждания от мощната Bluetooth система, за да обогатите своя опит. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор с LED подсветка

C-line, 27" (68, 6 см), Full HD (1920 x 1080) 275C5QHAW/00 Търсене на подобни продукти

IPS монитор & Bluetooth високоговорител в едно

забавлявайте се и общувайте на работното си място

 • AH-IPS екранът осигурява впечатляващи образи с широк зрителен ъгъл

  AH-IPS екранът осигурява впечатляващи образи с широк зрителен ъгъл

  Дисплеите AH-IPS използват иновативна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл. За разлика от стандартните TN панели, AH-IPS дисплеите ви дават забележително отчетливи образи с наситени цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

 • Full HD за кристално чисти изображения

  Full HD за кристално чисти изображения

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920x1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

  По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

  Поради начина, по който се управлява яркостта на екраните с LED подсветка, някои потребители забелязват премигване на екрана си, което причинява умора на очите. Технологията Flicker-Free от Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването за по-комфортно гледане.

 • Bluetooth за безжично поточно предаване на музика и повиквания

  Bluetooth за безжично поточно предаване на музика и повиквания

  Насладете се на безжичната свобода на Bluetooth технологията. Сдвоете бързо вашето мобилно устройство към Bluetooth високоговорителя и възпроизвеждайте лесно любимата си музика и дори го използвайте за разговори със "свободни ръце".

 • Поточно предаване на музика и видео, докато зареждате с MHL

  Поточно предаване на музика и видео, докато зареждате с MHL

  Mobile High Definition Link (MHL) е мобилен аудио/видео интерфейс за директно свързване на мобилни телефони и други портативни устройства към дисплеи с висока разделителна способност. Предлаганият отделно MHL кабел ви позволява да свържете своето поддържащо MHL мобилно устройство към големия MHL дисплей Philips, за да видите как вашите HD видеоклипове оживяват с изцяло цифров звук. Сега можете да се наслаждавате на вашите мобилни игри, снимки, филми и приложения на голям екран, като едновременно зареждате мобилното си устройство, за да не оставате никога без захранване по средата на забавлението.

 • Стъкло от единия до другия край и тесни граници за цялостен външен вид

  Стъкло от единия до другия край и тесни граници за цялостен външен вид

  Използвайки най-модерните технологии в панелите, новите дисплеи на Philips са проектирани с минималистичен подход и намаляване на външната рамка до дебелина около 2,5 мм. В съчетание с около 3,5 мм черна матрична лента в панела общата ширина на рамката става значително по-малка, което позволява минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящ за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

 • SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

  SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Снимка", "Филм", "Игра", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. Въз основа на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображенията и видеото, за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискането само на един бутон!

 • SmartContrast за детайли в дълбоките черни тонове

  SmartContrast за детайли в дълбоките черни тонове

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира съдържанието на екрана и регулира автоматично цветовете и интензитета на подсветката, като подобрява динамично контраста и дава най-добрите цифрови изображения и видео и най-добрата картина при игри с тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и подсветката се настройва фино за точното възпроизвеждане при всекидневните офис приложения, в съчетание с по-ниско потребление на енергия.

 • Мощни 7-ватови високоговорители, които ще разгърнат вашето съдържание

  Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.

 • SRS WOW HD™ за вълнуващ обемен звук

  Малките високоговорители на повечето монитори често водят до звукови смущения. Мониторите Philips, специално настроени с SRS WOW HD™, преобразуват вашия звук в обемно, вълнуващо преживяване. Обзалагаме се, че ще останете удивени, когато чуете разликата с SRS.

 • Невероятен съраунд за виртуален 5.1-канален Cinema Sound

  Невероятната технология Surround Sound осигурява обемен многоканален съраунд звук със стерео високоговорители, без ограничения в размера на стаята и безпорядъка на кабелите. Тя осигурява впечатляващ виртуален 5.1 звук за обемно звуково преживяване и музикална наслада.

Вижте всички спецификации
 • Този дисплей Philips е сертифициран по MHL. Въпреки това, в случай че вашето MHL не се свърже или не работи коректно, проверете често задаваните въпроси на своето MHL устройство или се обърнете директно към търговеца за насоки. Политиката на производителя на вашето устройство може да изисква да закупите MHL кабел от тяхната марка или адаптер, за да работите с него
 • Изисква опционално мобилно устройство, сертифицирано по MHL, и MHL кабел (не са включени). Моля, проверете за съвместимост при своя търговец на MHL устройства.
 • Енергийната ефективност в режим на готовност/изключено според Директива ErP за екодизайн не се отнася за MHL функционалността за зареждане
 • За цялостен списък с MHL продукти вижте www.mhlconsortiun.org
 • Логото/търговската марка "AH-IPS" и свързаните с него патенти за технологии са собственост на съответните им притежатели.
 • Интелигентното време за реакция е оптималната стойност от тестовете GtG (от сиво до сиво) или от GtG (BW) (от сиво до сиво (ЧБ)).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува