Светодиоден телевизор

  Идеален за всяка стая

  Филми, спортни предавания или игри - изпитайте прекрасния светодиоден образ с готовия за HD, 66 см (26") светодиоден телевизор Philips. С качеството на Philips и усъвършенствания си дизайн този светодиоден телевизор е правилния избор за всяка стая във вашия дом. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Идеален за всяка стая

Със светодиоден образ, верен на действителността

 • Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV цифрови декодери или Blu-ray дискове. "HD Ready" е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 28,9 милиарда цвята за брилянтни естествени изображения

  28,9 милиарда цвята за брилянтни естествени изображения

  Живи и естествени изображения от най-съвършената обработка на цветовете. Каналите на 3-те цвята (RGB) са оптимизирани с обща възможност за обработка на 28,9 милиарда цвята. Усъвършенстваните алгоритми долавят дори и най-фините оттенъци на цветовете и човешката кожа и създават възможно най-добрите цветове.

 • Идеално свързване с 1 HDMI вход и Easylink

  Идеално свързване с 1 HDMI вход и Easylink

  HDMI представлява един единствен кабел, който пренася и видео, и аудио сигнала от устройствата до телевизора и така помага да избегнете плетеницата от кабели. Той пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, декодер или система за домашно кино.

 • Динамичен контраст 150 000:1 за невероятно богати детайли на черния цвят

  Динамичен контраст 150 000:1 за невероятно богати детайли на черния цвят

  Искате плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. Динамичният контраст ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • Digital Crystal Clear за дълбочина и яснота

  Digital Crystal Clear представлява пакет от нововъведения, които регулират и оптимизират образа по цифров път за оптимални нива на контраста, цвета и рязкостта. Резултатът е изключително ясен образ от всеки източник.

 • Почувствайте атмосферата с 10 W аудио мощност

  Почувствайте атмосферата с 10 W аудио мощност

 • Incredible Surround за мощен звук

  Почувствайте мощта на музикалния ритъм и атмосферата на филмите. Incredible Surround ви позволява да изпитате цялостния съраунд с по-дълбок и широк звук. Той дава ясен и пространствен звуков пейзаж, който допълва богатото зрително изживяване.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като монитор за компютъра

  С PC входа можете да свържете телевизора към компютър чрез VGA кабел и да го използвате като монитор за компютъра.

 • Енергийна ефективност чрез светодиодната технология

  Използващи най-модерната светодиодна технология, телевизорите със светодиодна подсветка се смятат за по-устойчив избор с по-дълъг експлоатационен срок и много по-ниско потребление на енергия от плазмените и обикновените LCD телевизори. За разлика от тези със CCFL подсветката, в производството на светодиодните телевизори не се използва живак. Освен това, дизайнът на телевизорите Philips се подобрява поколение след поколение, което води до повишена ефективност в използването на материалите и намалено потребление на енергия без компромис със здравето и безопасността. Това е добра новина за вас днес и за вашите деца в утрешния ден.

Вижте всички спецификации
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува