Плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Ето един чудесен нов телевизор, който ви предлага не само чудесни картина и звук, но и модерен стил и качествено оформление. Функциите му включват Crystal Clear III за естествени, живи изображения и звук Virtual Dolby Surround за превъзходно аудио. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Плосък телевизор

26 инча, LCD, готов за HD (High Definition) 26PF3320/10 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Crystal Clear III

 • Готов за HD и най-високо качество на изобразяване при HDTV сигнали

  Готов за HD и най-високо качество на изобразяване при HDTV сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението на истинския телевизионен сигнал с висока резолюция и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV програми, DVD дискове със син лазер (Blue-ray) или HDVD. Готовността за HD е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, показващ преимуществата на качеството на разделителната способност и изображението на телевизионния сигнал с висока резолюция. Разполага с универсална възможност за свързване както с анологов YPbPr, така и некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимизирано качество на изображението

  Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимизирано качество на изображението

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава забележимо по-контрастна картина. Вместо да се изпрати на екрана първо кадър с нечетните редове, следван от кадър с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Мигновено се създава пълно изображение, с използване на максималната разделителна способност. При такава скорост очите ви възприемат по-контрастна картина, без редова структура.

 • Дисплей HD LCD WXGA с разделителна способност 1366x768p

  Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана има подобрена широкоекранна HD разделителна способност от 1366 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Crystal Clear III за естествени изображения с подобрено качество

  Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разширение на синия цвят и подсилване на зеления, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.

 • Звук Virtual Dolby Surround за аудио преживяване като на кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Компактен и елегантен дизайн, който подхожда на всяка стая

  Този стил в дизайна подчертава един елегантен, компактен изглед, пести време и се вписва навсякъде.

 • Гледайте съдържание от персоналния компютър във втори прозорец на телевизора

  Картина в графика представлява малък прозорец в основната картина, който ви позволява да наблюдавате данни/графика на вашия основен телевизионен екран. Дава възможност едновременно да гледате данни/графика и телевизионната програма.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.

 • DVI-I осигурява най-добрата картина и гъвкаво свързване

  Входът за DVI-I прехвърля към екрана некомпресиран широколентов цифров RGB сигнал от източника. Благодарение избягването на преобразуване на цифровите сигнали в аналогови, той предлага чист и свободен от трептене образ без дефекти и шум. Входът за DVI поддържа защита от копиране HDCP, което позволява да гледате защитени срещу копиране програми, получавани през приставки, DVD плеъри и HD рекордери. DVI-I е готов за бъдещи приложения, тъй като може да бъде свързан към всички HDMI устройства (необходим е преобразуващ кабел). Входът за DVI-I поддържа и аналогови VGA сигнали от компютър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува