професионален плосък телевизор

  Практичен плосък телевизор за хотели

  Този стилен LCD телевизор, готов за HD (High Definition), с вграден слот за SmartCard, е напълно готов за интерактивни услуги и развлечения в хотелската стая. Специализираните функции за хотели повишават комфорта за гостите, като в същото време снижават общата ви цена на притежаване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

професионален плосък телевизор

26 инча, LCD, HD Ready 26HF7874/10 Търсене на подобни продукти

Практичен плосък телевизор за хотели

с вградени слот за SmartCard и часовник

 • Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV цифрови декодери или Blu-ray дискове. "HD Ready" е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата от инвестиране в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята. Автоматичната синхронизация за точно време чрез телетекст и запазването на настройките на будилника при отпадане на електрозахранването допълнително повишават комфорта за гостите

 • Съединител за външни тонколони

  Звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване

 • Защитен срещу вмешателства SmartCard слот

  Вграденият слот за карти SmartCard дава възможност други производители да увеличават функционалността на телевизора чрез картови приложения, без нужда от допълнителни приставки и външни кабели. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление SerialXpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Интерфейс за управление Serial Xpress™

  Интерфейсът за управление Serial Xpress™ е съвместим с всички основни първокласни развлекателни услуги. Протоколите позволяват свързване на телевизора с външни декодери, декодери set-top box и решения на базата на компютър. Поддържа протоколите UART и RS232.

 • Допълнително вградено захранване

  Допълнителното вградено захранване елиминира необходимостта от отделно захранване за интерактивна система. В случай на автономно използване допълнителното вградено захранване може да бъде изключено с цел пестене на енергия.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува