За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24phh5219_88/24phh5219_88_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Тънък LED телевизор

  Тънък LED телевизор

  Компактен като таблет, LED телевизорът Philips серия 5210 разполага с алуминиева накланяща се стойка за рамка за картини, превръщаща го в красиво и интелигентно изживяване, което ще обичате да пренасяте от стая в стая. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тънък LED телевизор

С Digital Crystal Clear

 • Елегантни размери, които допълват вашия интериор

  Елегантни размери, които допълват вашия интериор

  Телевизорът с тънък профил от Philips изразява позиция с шикозните си, изтънчени размери. В крайна сметка защо телевизорът ви да не може да е толкова красив, колкото и функционален?

 • LED TV за образ с невероятен контраст

  LED TV за образ с невероятен контраст

  С LED подсветката можете да се радвате на ниска консумация на енергия и красиви линии в комбинация с висока яркост, невероятен контраст и наситен цветове.

 • 100Hz PMR за плавно движение на изображенията

  100Hz PMR за плавно движение на изображенията

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 100 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Един HDMI вход и лесна връзка за вградени възможности за свързване

  Един HDMI вход и лесна връзка за вградени възможности за свързване

  Спестете си плетеницата от кабели с един единствен кабел, който пренася едновременно видео и аудио сигнала от вашите устройства до телевизора. HDMI кабелът пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ще ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, цифрова приставка или система за домашно кино.

 • USB за възпроизвеждане на мултимедия

  USB за възпроизвеждане на мултимедия

  Споделете забавленията. Свържете USB флаш памет, цифрова камера, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към USB порта на телевизора и се наслаждавайте на снимки, видео и музика – лесно, с екранния браузър за съдържание.

 • Елегантният бял цвят придава свеж съвременен вид на всяко помещение

  Понеже знаем, че искате телевизор с малък екран, който изглежда толкова добре, колкото и се представя, дизайнерският ни екип обедини елегантна рамка в изтънчено бяло и метален фурнир, за да създаде свеж съвременен дизайн, който допълва всяко помещение.

 • Алуминиевата накланяща се стойка придава стил и мобилност на телевизора ви

  Предимството на телевизора с малък екран е мобилността му. Но защо да жертвате стила в името на функционалността? Проектирана като рамка за картина, тази стилна стойка може да се разгъне, за да се постави на рафта, или да се сгъне, за да се закачи на стената.

 • Digital Crystal Clear: прецизност, която ще искате да споделите

  За естествени картини от всеки източник Philips създаде Digital Crystal Clear. Защото независимо дали се радвате на любимата си сапунка, гледате новините, или видео с приятели – ще се наслаждавате на всичко с оптимален контраст, цвят и рязкост.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора като монитор за компютъра

  Използвайте телевизора си като монитор. Просто го свържете с помощта на VGA кабел – и готово.

Вижте всички спецификации
 • Необходима е надстройка на софтуера за Pause TV и запис от USB. За повече подробности относно актуализацията на софтуера, моля, посетете www.philips.com/TV и щракнете върху "поддръжка".
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува