Full HD Ултратънък LED телевизор

  • KA
   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pfs5231_12/24pfs5231_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Full HD Ултратънък LED телевизор

  Full HD Ултратънък LED телевизор

  С компактен размер – но първокласни показатели по всички останали параметри. Представяме ви телевизорите от серия 5200 на Philips. С вградено звуково решение All-in-One, включващо безжична връзка и мощен звук, те ще променят начина, по който гледате на малки телевизори. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

5200 series Full HD Ултратънък LED телевизор

60 cm (24"), Full HD светодиоден телевизор, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 24PFS5231/12 Търсене на подобни продукти

Full HD Ултратънък LED телевизор

С Digital Crystal Clear

 • Picture Performance Index подобрява всеки зрителен елемент

  Picture Performance Index подобрява всеки зрителен елемент

  Picture Performance Index комбинира технологията на дисплеи на Philips с усъвършенствани системи за обработка на картината, за да подобрят елементите на възприятие: рязкост, движение, контраст и цвят. Без значение от източника, вие винаги ще се наслаждавате на картина с невероятна рязкост, детайлност и дълбочина, с най-тъмното черно, най-светлото бяло и най-живите, ярки цветове, както и естествени, жизнени тонове на кожата, всеки път.

 • USB за възпроизвеждане на мултимедия

  USB за възпроизвеждане на мултимедия

  Споделете забавленията. Свържете USB флаш памет, цифрова камера, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към USB порта на телевизора и се наслаждавайте на снимки, видео и музика – лесно, с екранния браузър за съдържание.

 • Digital Crystal Clear за прецизност, която ще искате да споделите

  За естествена картина от всеки източник Philips създаде Digital Crystal Clear. Дали сте се отдали на любимите сериали, филми, новините или просто сте поканили приятели на гости, вие ще се наслаждавате на най-добрите контраст, цвят и рязкост.

 • Два HDMI входа с Easylink за вградени възможности за свързване

  Спестете си плетеницата от кабели с един-единствен HDMI кабел, който пренася едновременно видео и аудио сигнала от вашите устройства до телевизора. HDMI кабелът пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ще ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, цифрова приставка или система за домашно кино.

 • Удивителен звук от невероятно компактно звуково решение

  Следващото голямо нововъведение за малките екрани е вече тук. Звуковото решение All-in-One на Philips представлява мощна вградена кутия с високоговорители, която изпълнява и интелигентна функция на стойка за телевизора. Тя разполага с перфектната комбинация от високоговорители, които съживяват филмите, издигат игрите на по-високо ниво и осигуряват музика, достойна за ушите ви. Възможността за безжично свързване ви позволява да изпълнявате каквото искате, когато поискате – без усилия и с невероятен звук. А със съчетанието на бяло и сребристо изглежда перфектно във всяка стая.

 • Новият интегриран стандарт HEVC за гледане с високо качество от FHD

  Новият интегриран стандарт HEVC ви позволява да гледате предавания с високо качество на картината с разделителна способност от FHD.

 • Елегантният бял цвят придава свеж съвременен вид на всяко помещение

  Понеже знаем, че искате телевизор с малък екран, който изглежда толкова добре, колкото и се представя, дизайнерският ни екип обедини елегантна рамка в изтънчено бяло и полирано метално покритие, за да създаде свеж съвременен дизайн, който допълва всяко помещение.

 • Компактен преносим телевизор: създаден да бъде там, където са забавленията

  Стилен, компактен и лек. Вашият телевизор с малък екран ви позволява да наваксате с любимите си програми в кухнята, държи ви информирани за новините, докато работите в гаража, и ви предоставя последните спортни резултати, докато си правите барбекю. Толкова лесно преносим телевизор обича да бъде там, където са забавленията!

 • Звуково решение "всичко в едно" с безжичен Bluetooth високоговорител

  Малък телевизор никога не е звучал толкова добре. Чуйте всеки детайл с перфектна яснота и плътен, мощен бас. Множество драйвери за средни, високи и ниски честоти предоставят превъзходно качество на звука, което вдъхва живот на филмите, предаванията, игрите и музиката. Освен това възможността за безжично Bluetooth свързване ви улеснява страхотно, когато искате са слушате любимите си песни и плейлисти с първокласен звук.

Вижте всички спецификации
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува