Чудесно Full HD забавление

  Насладете се на прекрасно възпроизвеждане с Full HD дисплея Philips с тунер за цифрова телевизия. HDMI входът, аудио-видео възпроизвеждането през USB и мощният звук го правят превъзходен избор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чудесно Full HD забавление

с тунер за цифрова телевизия

 • Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920x1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • SmartContrast 20000000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast 20000000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  Вие желаете плосък LCD плосък дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. SmartContrast ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • SmartPicture за оптимизирана картина

  SmartPicture за оптимизирана картина

  SmartPicture е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. На основата на този избор SmartPicture динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискане само на един бутон!

 • Готов за HDMI за Full-HD забавление

  Готов за HDMI за Full-HD забавление

  Устройството, готово за HDMI, има всичкия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI), висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предаване по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници, включително цифрови приставки, DVD плейъри, A/V приемници и видеокамери.

 • Светодиодна технология за естествени цветове

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

 • Вграден тунер за цифрова телевизия, за да гледате телевизия на монитора на компютъра си

  В монитора е вграден тунер за цифрова телевизия, за приемане и визуализиране на висококачествен телевизионен сигнал от различни източници.

 • Директно възпроизвеждане от USB за видеоклипове, снимки и MP3

  USB съединителят ви дава достъп до JPEG снимки, mp3 музика и видео файлове за повечето USB дискове (USB устройства с памет). Поставете USB устройството в слота отстрани на мултимедийния телевизор и получете достъп до мултимедийно съдържание с лекия за използване екранен браузър на съдържание. Сега можете да гледате своите видеофилми, снимки и музика.

 • SmartSound избира идеалния режим на звука

  SmartSound ви позволява да изберете различни режими, като Филм, Игри, Музика и т. н., които автоматично включват предварително определени честоти, за да подобрят звука, свързан със съответната функция

 • HDMI с EasyLink

  HDMI представлява един-единствен кабел, който пренася както видео, така и аудио сигнала от устройствата до мултимедийния телевизор и така ви спасява от струпването на кабели. Той пренася сигнала без компресиране и така гарантира, че ще имате най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink имате нужда само от едно дистанционно управление за извършване на повечето действия с мултимедийниия телевизор. Наслаждавайте се на висококачествени картина и звук без безпорядък и бъркотия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува