широкоекранен LCD монитор

  Професионален дисплей с отлични работни показатели

  С високата си разделителна способност, четлив размер на текста, по-голяма зона на гледане, най-широка цветова гама до 102% за естествено и точно цветово възпроизвеждане. Този Philips 240PW9 повишава продуктивността ви - при това е готов за надстройване до Windows Vista. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance широкоекранен LCD монитор

61 см (24") ширина, WUXGA 240PW9ES/00 Търсене на подобни продукти

Професионален дисплей с отлични работни показатели

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. На основата на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискане само на един бутон!

 • Дисплей за естествено и точно цветово възпроизвеждане

  Дисплей за естествено и точно цветово възпроизвеждане

  WideColor е LCD монитор, който вкарва в действие фоново осветяване с мощна подобрена катодно-флуоресцентна лампа с широка цветова гама, както и превъзходна обработка, за разширяване на цветовия диапазон от 72% на NTSC цветовата гама, възпроизвеждана от стандартни LCD екрани, до 102% или повече, като рязко подобрява чистотата и наситеността на цветовете, за да покаже естествени, брилянтни цветове.

 • SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновото осветление, за да подобри динамично контраста с цел получаване на най-добри цифрови изображения и видео, или при игри, в които има тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и фоновото осветление се донастройва фино за точно изображение при всекидневните офис приложения и по-ниско електропотребление.

 • Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход предлага съединители за свързване на вход както за аналогови VGA, така и за цифрови DVI сигнали.

 • Лесно -управление на формата на картината, превключващо между широк формат и 4:3

  Лесно -управление на формата на картината, превключващо между широк формат и 4:3

  Лесното управление на Philips за формата на картината от екранното меню служи за превключване от съотношение на размера 4:3 към режим на широк екран и обратно, за да се съгласува съотношението на размерите на картината с вашето съдържание с цел работа с широки документи без превъртане или за гледане на широкоекранна мултимедия на широк екран и на съдържание със съотношение 4:3 в оригиналния му режим без изкривяване.

 • Разделителна способност 1920 x 1200, идеален за гледане на две страници A4 една до друга

  Широк формат с Ultra Extended Graphics Array, спецификация на дисплея, която осигурява възпроизвеждане с разделителна способност 1920 x 1200, или приблизително 2,3 милиона пиксела.

 • DVI-D вход и поддръжка на HDCP

  Широколентовата защита на цифрово съдържание (HDCP) е система за защита на авторските права, която е вградена в DVI съединителя. Тя подпомага предотвратяването на копиране на защитено с авторски права съдържание. HDCP ви позволява да възпроизвеждате носители на защитено съдържание, например филми и концерти. Тя проверява сигнала против пиратство, като позволява да бъдат показвани само законни копия на съдържанието.

 • Безпроблемна настройка на работата на дисплея със SmartControl II

  SmartControl II е софтуер за монитори с лесен за работа графичен екранен интерфейс, който ви направлява при фината настройка на разделителната способност, калибрирането на цвета и други настройки на дисплея, включително яркост, контраст, тактова честота и фаза, позиция, RGB, бяла точка и - при моделите с вградени високоговорители - регулиране на силата на звука.

 • "Зеленият" дизайн спестява природни ресурси и снижава производствените разходи

  Екологичният дизайн се основава на проектиране на дисплеи, насочено към опазване на околната среда, с цел свеждане до минимум на потреблението на енергия, намаляване на опаковъчните материали и отстраняване на опасните вещества. Тъй като сме в авангарда на движението за устойчивост и сме поели дълготраен ангажимент да намалим въздействието на нашите продукти върху околната среда, ние даваме възможност на клиентите да вземат лесни и отговорни решения за продуктите, които купуват, и тяхното въздействие преди, по време на и в края на жизнения им цикъл.

 • Завъртане на екрана на 90 градуса и интелигентно подреждане на кабелите

  Супер-ергономичната основа Super Ergo е основа на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и завъртането осигуряват приятно разположение за максимално удобство, което да освободи физическото напрежение на дългия работен ден; интелигентното подреждане на кабелите намалява преплитането и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Дисплей със свръхширок изглед: 178 градуса ъгъл за точност на образа

  Най-широкият зрителен ъгъл - до 178 градуса - осигурява най-ясно изображение от всяка гледна точка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува