LCD монитор със SmartImage

  Стилен дисплей с отлични работни показатели

  Игрите са още по-вълнуващи със стилния 3D дисплей Philips Gioco. Със своя емблематичен дизайн със свръхтънък панел, с великолепни цветове и превъзходно 3D възпроизвеждане без трептене, Philips Gioco е готов да ви потопи в насладата от игрите! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Стилен дисплей с отлични работни показатели

за поглъщащо изживяване с 3D игрите

 • Минималистичен размер със свръхтънката рамка

  Използвайки най-модерните технологии в панелите, новите дисплеи на Philips са проектирани с минималистичен размер и намаляване на външната рамка до дебелина около 2,5 мм. В съчетание с около 9-мм черна матрична лента в панела, общата ширина на рамката става значително по-малка, което позволява минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

 • AH-IPS LED великолепна картина с ярки цветове

  AH-IPS LED великолепна картина с ярки цветове

  Този най-нов дисплей на Philips използва усъвършенствани AH-IPS панели с подобрена структура, което води до много по-добро възпроизвеждане на цветовете, време на реакция и потребление на енергия в сравнение с останалите панели с широк зрителен ъгъл. За разлика от стандартните TN панели, панелите AH-IPS показват най-малко колебание на стойностите на "гама", благодарение на което са способни да показват постоянни цветове дори при 178/178 градуса и в режим на завъртане. Със забележителни технически показатели, този дисплей е най-подходящ за приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост във времето, като ретуширане на снимки, графични приложения и интернет.

 • Режим SmartImage, оптимизиран за любителите на игрите

  Режим SmartImage, оптимизиран за любителите на игрите

  Новият дисплей за игри на Philips предлага потребителски интерфейс с бърз достъп, прецизно настроен за любители на игрите и предлагащ множество опции. Режимът "FPS" (First person shooting – Шутър от първо лице) подобрява тъмните палитри в игрите, като ви позволява да виждате скрити обекти в тъмни зони. Режимът "Racing" (Състезание) превключва дисплея към най-краткото време на реакция и ярки цветове и съответно настройва картината. Режимът "RTS" (Real time strategy – Стратегия в реално време) има специален режим SmartFrame, който позволява осветяване на конкретни зони, както и настройка на размер и картина. Gamer 1, Gamer 2 ("Потребител 1" и "Потребител 2") предлага персонализирани настройки, специфични за различните игри, за да се радвате на най-доброто изживяване.

 • Готов за HDMI за Full-HD забавление

  Готов за HDMI за Full-HD забавление

  Устройството, готово за HDMI, има всичкия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI), висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предаване по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници, включително цифрови приставки, DVD плейъри, A/V приемници и видеокамери.

 • 3D картина без трептене

  Възпроизвеждането на 3D без трептене гарантира дълги часове комфортно гледане. Очилата са на достъпна цена, леки и без никакво трептене и не изискват батерии, нито кабели за свързване. Сега най-после можете напълно свободно да се наслаждавате на 3D филмите с цялото си семейство!

 • Автоматично 3D с най-новото от Blu-ray и игровите конзоли с HDMI

  С Blu-ray плейърите за филми и игри с връзка, съвместима с HDMI 1.4a, 3D дисплеят на Philips ще се превключва автоматично в режим 3D и ще ви даде страхотни образи. Вече без досадни настройки!

 • Преобразуване от 2D в 3D с натискане на един бутон

  Превърнете своята 2D колекция в 3D само с натискането на един бутон! Лесно достъпна чрез бърз бутон на панела, тази функция ще ви помогне да преоткриете в 3D любимата си колекция от 2D игри, филми и видео.

 • SmartControl: за лесна настройка на дисплея

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

Вижте всички спецификации
 • Ако почувствате дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате да гледате 3D продължително време.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст.
 • Прочетете внимателно ръководството за работа, за да научите повече за 3D и здравето
 • За повече информация за VGA картата и другите изисквания за работа с 3D, посетете www.philips.com/support.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува