LCD монитор със SmartImage

  Стилен дисплей с отлични работни показатели

  Гледането е още по-вълнуващо със стилния дисплей Philips Gioco. Със своя емблематичен дизайн със свръхтънък панел, с великолепни цветове и превъзходно възпроизвеждане на картината, Philips Gioco е готов да ви обгърне със забавления! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор със SmartImage

Gioco, 23"/58, 4 см, Full HD IPS дисплей 238C4QHSN/00 Търсене на подобни продукти

Стилен дисплей с отлични работни показатели

за поглъщащо забавление

 • Минималистичен размер със свръхтънката рамка

  Използвайки най-модерните технологии в панелите, новите дисплеи на Philips са проектирани с минималистичен размер и намаляване на външната рамка до дебелина около 2,5 мм. В съчетание с около 9-мм черна матрична лента в панела, общата ширина на рамката става значително по-малка, което позволява минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

 • AH-IPS LED великолепна картина с ярки цветове

  AH-IPS LED великолепна картина с ярки цветове

  Този най-нов дисплей на Philips използва усъвършенствани AH-IPS панели с подобрена структура, което води до много по-добро възпроизвеждане на цветовете, време на реакция и потребление на енергия в сравнение с останалите панели с широк зрителен ъгъл. За разлика от стандартните TN панели, панелите AH-IPS показват най-малко колебание на стойностите на "гама", благодарение на което са способни да показват постоянни цветове дори при 178/178 градуса и в режим на завъртане. Със забележителни технически показатели, този дисплей е най-подходящ за приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост във времето, като ретуширане на снимки, графични приложения и интернет.

 • Готов за HDMI за Full-HD забавление

  Готов за HDMI за Full-HD забавление

  Устройството, готово за HDMI, има всичкия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI), висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предаване по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници, включително цифрови приставки, DVD плейъри, A/V приемници и видеокамери.

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. На основата на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискане само на един бутон!

 • SmartContrast за богата детайлност на черното

  SmartContrast за богата детайлност на черното

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира съдържанието на екрана и регулира автоматично цветовете и интензитета на подсветката, като подобрява динамично контраста и дава най-добрите цифрови изображения и видео и най-добрата картина при игри с тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и подсветката се настройва фино за точното възпроизвеждане при всекидневните офис приложения, в съчетание с по-ниско потребление на енергия.

 • SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor е усъвършенствана технология за усилване на цветовете, която разширява цветовия диапазон на дисплея. Увеличавайки коефициента на усилване на RGB нивата на дисплея, тя ви дава богати, живи изображения и удоволствието от гледането на снимки и видео с изключителен образ.

 • SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt е сложен алгоритъм, който подобрява четенето от приложение, като PDF документи или електронни книги, което обикновено изисква повече фокус и концентрация. Функцията SmartTxt увеличава контраста и остротата на границите на текстовото съдържание за по-добра читаемост. Оптимизацията за четене се осъществява чрез настройване на скалата на нивото на сивото на дисплея заедно с баланса на бялото, яркостта и контраста.

 • Светодиодна технология за естествени цветове

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува