3D LCD монитор със светодиодна подсветка

  Изпитайте 3D игрите на вашия голям дисплей

  Включете се в 3D игрите на светодиодния монитор Philips 236G. С голям дисплей, 3D очила без трептене и множество HDMI входове, игрите стават още по-вълнуващи! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

3D LCD монитор със светодиодна подсветка

G Line, 23" (58, 4 см), 3D, очила FPR 236G3DHSB/00 Търсене на подобни продукти

Изпитайте 3D игрите на вашия голям дисплей

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. На основата на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискане само на един бутон!

 • SmartContrast 20000000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast 20000000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  Вие желаете плосък LCD плосък дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. SmartContrast ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • 2 мс SmartResponse за бързина при 2D игрите

  2 мс SmartResponse за бързина при 2D игрите

  SmartResponse е изключителна технология за ускоряване на Philips, която, когато е включена, автоматично регулира времето за реакция съобразно изискванията на конкретното приложение, например игра или филм, които изискват по-кратки времена за реакция, за да осигурят картина без трептене, без изоставане и без "паразитни образи"

 • Easy 3D за картина без трептене, когато играете

  Easy 3D ви дава дълги часове комфортно 3D изживяване, като осигурява картина без трептене и с по-малко "призрачни" изображения. Съвместимите 3D очила са леки и не се нуждаят от батерии. Наслаждавайте се на 3D у дома, лесно, още днес!

 • 3D очила без трептене за лесно гледане

  Забавлявайте се с леките и лесни за използване поляризирани 3D очила. Тези 3D очила без трептене са не само лесни за замяна и поддръжка, но и са на достъпна цена, така че най-после всеки от семейството може да има свой собствен чифт. И понеже няма батерии и кабели, най-после имате свободата да се забавлявате толкова дълго, колкото желаете.

 • Преобразуване от 2D в 3D с натискане на един бутон

  Превърнете своята 2D колекция в 3D само с натискането на един бутон! Лесно достъпна чрез бърз бутон на панела, тази функция ще ви помогне да преоткриете в 3D любимата си колекция от 2D игри, филми и видео.

 • Автоматично 3D с най-новото от Blu-ray и игровите конзоли с HDMI

  С Blu-ray плейърите за филми и игри с връзка, съвместима с HDMI 1.4a, 3D дисплеят на Philips ще се превключва автоматично в режим 3D и ще ви даде страхотни образи. Вече без досадни настройки!

 • SmartControl: за лесна настройка на дисплея

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Екологично съобразен дисплей без живак

  Мониторите Philips със светодиодна подсветка не съдържат живак – едно от най-отровните природни вещества, вредящо на хора и животни. Това намалява влиянието на дисплея върху околната среда през целия му жизнен цикъл, от производството до изхвърлянето.

 • Energy Star за енергийна ефективност и ниско потребление на мощност

  Energy Star е спонсорирана от EPA в САЩ програма за енергийна ефективност, възприета и в много други държави. Сертифицирането по Energy Star гарантира, че купувате продукт, отговарящ на най-актуалните стандарти за енергийна ефективност и действащ с максимална енергийна ефективност на всички равнища. Новите монитори на Philips са сертифицирани по спецификацията Energy Star 5.0 и отговарят на стандарта или го надхвърлят. Например, в режим на неактивност Energy Star 5.0 изисква под 1 ват потребявана мощност, а мониторите на Philips потребяват под 0,5 вата. Допълнителна информация можете да намерите на адрес www.energystar.gov

 • Технология Full HD LED за брилянтни изображения в 2D

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

Вижте всички спецификации
 • Ако почувствате дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате да гледате 3D продължително време.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст.
 • Прочетете внимателно ръководството за работа, за да научите повече за 3D и здравето
 • За повече информация за VGA картата и другите изисквания за работа с 3D, посетете www.philips.com/support.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува