За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
    За повече информация изтеглете Енергиен етикет

    LCD монитор със SmoothTouch

    Възхитителен интерактивен дисплей

    Общувайте с дисплея Philips SmoothTouch. Забавните жестове като потупване, хващане, щипване, завъртане, мащабиране, плъзгане вдъхват живот на приложенията ви. Интерактивните игри с докосване стават по-вълнуващи. Сега можете да разглеждате света с 10 пръста! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Възхитителен интерактивен дисплей

със SmoothTouch

  • SmoothTouch дисплей за естествени, плавни реакции при докосване

    SmoothTouch дисплей за естествени, плавни реакции при докосване

    Този дисплей Philips използва най-актуалната капацитивна 10-точкова сензорна технология Projected, със стъкло от край до край за плавна реакция. Използвана с операционна система на базата на докосване, като Windows 8, той ви предлага страхотни жестове, като потупване, хващане, щипване, завъртане, мащабиране, плъзгане и др. Сега можете да се възползвате напълно от новите възможности на приложения, базирани на допир, и да вдъхнете живот на по-старите си приложения. Печатайте с 10 пръста или играйте вълнуващи интерактивни игри с приятелите си. Работете интерактивно с колегите си в работна или училищна среда и увеличете продуктивността и ефективността си.

  • Конструкция SmartStand с максимално облягане за удобно използване

    Конструкция SmartStand с максимално облягане за удобно използване

    Този дисплей Philips използва SmartStand с максимално облягане, което ви позволява да го използвате в различни ергономичен позиции, както никога преди. С малко под 60 градуса облегнато назад положение, сега можете да взаимодействате с дисплея естествено за докосване и печатане. Или можете да го използвате в изправено положение, за да седнете и вършите сериозна работа. С вграден автоматичен механизъм за връщане, този SmartStand ви предлага високо ниво на гъвкавост.

  • IPS LED технология с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

    IPS LED технология с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

    Дисплеите с IPS използват авангардна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл. За разлика от стандартните TN панели, IPS дисплеите ви дават забележително контрастни образи с живи цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

  • SmartConnect с DisplayPort, HDMI и VGA връзки

    С изобилие от възможности за свързване, тези дисплеи Philips са снабдени с множество връзки, като VGA, Display Port, универсален HDMI съединител, за да се наслаждавате на некомпресирано видео и аудио съдържание с висока детайлност. USB връзките ви гарантират свръхбърз пренос на данни и универсални възможности за свързване. Какъвто и източник да използвате, можете да сте сигурни, че с този дисплей Philips инвестицията, която сте направили, няма да се превърне в отживелица в близко бъдеще!

  • Уеб камерата и микрофонът ви помагат да поддържате връзка със семейството и приятелите

    Вградената уеб камера с превъзходни, ярки и ясни изображения ви позволява да общувате със семейството и приятелите си. Чувствителният ѝ микрофон осигурява яснотата на гласа ви при пренос. Можете да чувате ясен звук от вградените стерео говорители или да съедините собствени слушалки за разговор насаме. Това просто вградено решение гарантира, че повече няма да се налага да се заплитате с инсталиране на камера и позициониране на микрофони.

  • USB 3.0 позволява бърз пренос на данни и зареждане на смартфон

    Super Speed USB 3.0 работи със скорост 5,0 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от стандарта USB 2.0 и значително намалява времето за пренос на данни, като ви спестява време и пари. С по-висока скорост, суперскоростен пренос на данни, по-добро управление на разхода на енергия и превъзходна ефективност, USB 3.0 определя най-новия глобален стандарт, който ви позволява да използвате устройства за съхранение с голям обем памет. Технологията Sync-N-Go гарантира, че вече няма да чакате честотната лента да се освободи. Вашите инвестиции в USB 2.0 устройства са защитени, тъй като има обратна съвместимост.

  • Мощен звук с двата високоговорителя с мощност по 2 W (RMS)

    Забавлявайте с вашата мултимедия и приложения за социални мрежи – със стерео звук. Тези вградени високоговорители не само звучат прекрасно, но и ви помагат да се избавите от плетеницата от кабели и да спестите ценно пространство на бюрото си.

Вижте всички спецификации
  • Сензорната функция изисква връзка с USB кабел към вашия персонален компютър. Функцията работи само с операционна система със сензорни възможности, като Windows 8 или 7.
  • Този дисплей Philips е сертифициран по MHL. Въпреки това, в случай че вашето MHL не се свърже или не работи коректно, проверете често задаваните въпроси на своето MHL устройство или се обърнете директно към търговеца за насоки. Политиката на производителя на вашето устройство може да изисква да закупите MHL кабел от тяхната марка или адаптер, за да работите с него
  • Изисква опционално мобилно устройство, сертифицирано по MHL, и MHL кабел (не са включени). Моля, проверете за съвместимост при своя търговец на MHL устройства.
  • Логото/търговската марка "IPS" и свързаните с него патенти за технологии са собственост на съответните им притежатели.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува