широкоекранен LCD монитор

  широкоекранен LCD монитор

  Повишете професионалната си продуктивност

  Професионален LCD дисплей, проектиран за бизнеса: Големият широкоекранен Philips 230WP7 свършва работата по-добре с възможностите си за троен вход и свръхширокия си зрителен ъгъл, а ергономичната основа и USB решението добавят комфорт и удобство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Повишете професионалната си продуктивност

 • Голям, широкоекранен, идеален за гледане на две страници A4 една до друга

  Голям, широкоекранен дисплей, повишаващ производителността чрез показване на две страници A4 една до друга.

 • Завъртане на екрана на 90 градуса и интелигентно подреждане на кабелите

  Супер-ергономичната основа Super Ergo е основа на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и завъртането осигуряват приятно разположение за максимално удобство, което да освободи физическото напрежение на дългия работен ден; интелигентното подреждане на кабелите намалява преплитането и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Предназначен за регулиране на "точната" височина и ъгъл

  Ергономичният дизайн прави мониторите на Philips "приятелски настроени към хората" с регулиране на наклона, завъртането и височината, така че всеки потребител може да разположи монитора за постигане на максимално удобство и ефективност при гледане.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление на активи по локална мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

 • WUXGA, широкоформатен с разд. способност 1920x1200 за по-рязко изображение

  Широк формат с Ultra Extended Graphics Array, спецификация на дисплея, която осигурява възпроизвеждане с разделителна способност 1920 x 1200, или приблизително 2,3 милиона пиксела.

 • Най-широк зрителен ъгъл до 178 градуса

  Най-широкият зрителен ъгъл - до 178 градуса - осигурява най-ясно изображение от всяка гледна точка.

 • Три възможности за входящи сигнали, за максимална гъвкавост на дисплея

  Тройният вход е средство за показване на цифрови и аналогови сигнали. Мониторът с троен вход има един съединител D-Sub (VGA) и един съединител DVI-I. Съединителят за интерфейс DVI-I приема или цифров, или аналогов входящ сигнал през допълнителен адаптер; така той осигурява максимална гъвкавост и "застрахова" вашия монитор срещу морално остаряване.

 • Вградено високоскоростно USB2.0 решение за лесно свързване

  Универсалната серийна шина или USB е стандартен протокол за свързване на компютри и периферия. Тъй като предлага висока скорост на ниска цена, USB се е превърнало в най-популярния метод за свързване на периферни устройства към компютър. Чрез поставянето на USB 2.0 като решение в монитор, Philips предоставя удобно разположена, лесна за използване, високоскоростна USB връзка за четене, писане, зареждане и прехвърляне на програми, данни, цифрови носители или музикални файлове към, от или между компютъра и едно или повече USB устройства.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува