LED телевизор с приложение YouTube

  Идеален за всяка стая

  Full HD Smart LED телевизорът с малък екран Philips 22PFL3557 е най-лесният начин за гледане на DVD дискове. С вграден DVD плейър и качеството на картината и звука на Philips можете да се наслаждавате на филмите само с едно дистанционно управление и без допълнителни устройства и кабели. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

3500 series LED телевизор с приложение YouTube

56 см (22"), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Търсене на подобни продукти

Идеален за всяка стая

с вграден DVD плейър

 • Лесно безжично свързване с безжичен USB адаптер (опция)

  Лесно безжично свързване с безжичен USB адаптер (опция)

  Наслаждавайте се безжично на Smart TV с Wi-Fi USB адаптера Philips (PTA01) за Smart TV. Просто включете адаптера в USB съединителя отстрани на телевизора и свържете вашия телевизор директно към домашната мрежа. Навигирайте до любимото си онлайн съдържание с дистанционното управление на телевизора.

 • SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез SimplyShare от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  Съчетавайки скоростта на обновяване на екрана с уникалната обработка на изображенията, Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана.

 • 2 USB съединителя за фантастично възпроизвеждане на мултимедия

  2 USB съединителя за фантастично възпроизвеждане на мултимедия

  Двата USB съединителя ви дават достъп до JPEG снимки, MP3 музика и видео файлове на повечето USB дискове (USB устройства с памет). Включете USB устройството в един от съединителите на телевизора и ще получите достъп до мултимедийно съдържание с лекия за използване екранен браузър на съдържание. Сега можете да гледате и споделяте вашите видеоклипове, снимки и музика.

 • Идеално свързване с 3 HDMI входа и Easylink

  Идеално свързване с 3 HDMI входа и Easylink

  HDMI представлява един единствен кабел, който пренася и видео, и аудио сигнала от устройствата до телевизора, за да избегнете плетеницата от кабели. Той пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, декодер или система за домашно кино.

 • Изобилие от онлайн видеоклипове от YouTube

  Наслаждавайте се на изобилието от онлайн видеоклипове от YouTube на телевизора си.

 • Full HD телевизор с Digital Crystal Clear за дълбочина и яснота

  Digital Crystal Clear представлява пакет от нововъведения, които регулират и оптимизират образа по цифров път за оптимални нива на контраста, цвета и рязкостта. Резултатът е изключително ясен образ от всеки източник.

 • Вграден DVD плейър, за да гледате DVD дискове без бъркотия от кабели

  Вълнуващи и иновационни, телевизорите Philips с вграден DVD плейър гарантират възпроизвеждането на голям брой формати. Любителите на видео и музика могат да се възползват от широко възприетите DVD и CD формати и от нарастващата популярност на цифровата MP3 музика, без да се налага да купуват отделен плейър или да свързват устройства. Телевизорът с DVD на Philips възпроизвежда DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, Picture CD, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW и WMA-CD.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като монитор за компютъра

  С PC входа можете да използвате телевизора като монитор за компютъра през HDMI-DVI кабел (за цифрови сигнали) или VGA кабел (за аналогови сигнали).

 • DivX Certified® за стандартно възпроизвеждане на DivX видео от DVD

  Благодарение на поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео в комфортната обстановка на вашия хол. Форматът DivX е базиран на MPEG4 видеокомпресия, която позволява записването на големи файлове като филми, трейлъри и музикални клипове на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • DivX Certified® за възпроизвеждане на DivX® видео, включително платено съдържание.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува