Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  За доволни гости

  Този модерен и енергийно ефективен телевизор за хотели е напълно готов за интерактивност. Вашите гости могат да свързват собствените си устройства, да слушат музика в банята и да си получат специално съобщение за поздрав. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LCD телевизор

22" система, LCD, интегриран цифров 22HFL5551D/10 Търсене на подобни продукти

За доволни гости

Цифров LCD интерактивен телевизор за хотели Philips

 • Готов за HD с вграден DVB-T тунер

  Зарадвайте гостите с изключително качество на картината с висока детайлност (HD) и бъдете напълно готови за HD източници, като HDTV цифрова приставка. Телевизорът може да приема аналогови YPbPr сигнали, а също и некомпресирани цифрови сигнали от най-високо качество чрез DVI или HDMI. Цифровите сигнали ще поддържат защита срещу копиране HDCP. С вградения DVB-T тунер телевизорът може да предлага цифрови ефирни телевизионни канали, едновременно със съществуващите аналогови канали. Той позволява на гостите да слушат цифрови радиостанции при високо качество на звука, без допълнителни инвестиции в радиоприемници.

 • Устройство SmartCard Xpress, съвместимо с интерактивни системи

  Допълнителното устройство SmartCard Xpress (по желание) може да се монтира отзад на телевизора, като дава възможност декодерите и картовите приложения на други производители да се свързват към телевизора, увеличавайки функционалността му. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление Serial Xpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Клониране на всички настройки през USB за бързо инсталиране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички програмирани настройки и канали от един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Дистанционно надстройване на софтуера

  Софтуерът на телевизора, поддържащ специалните функции за хотели, може да се надстройва дистанционно през сертифициран системен оператор.

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата и инвестициите в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята.

 • USB съединител за лесно моментално възпроизвеждане на мултимедия

  Този телевизор Philips позволява на госта да свърже USB устройство за лесно и незабавно изпълнение на мултимедийно съдържание. Поддържаните формати на възпроизвеждане са MP3, слайдшоу файлове (.alb) и JPEG снимки.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.

 • Съединител за външни тонколони

  Звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване

 • Съвместим със свързващ панел Philips за използване на устройства на гостите

  Този телевизор работи безпроблемно със свързващи панели на Philips. Гостът може лесно да свързва и показва мултимедия от компютър, MP3 плейър, DVD плейър, видеокамера и разни други устройства. При автоматичното намиране на свързващия панел и телевизора става автоматично превключване към съдържанието от свързаното устройство на потребителя.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации
 • За информация относно страните-членки в DVB-T се обърнете към вашето лице за контакти с Philips.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Консумацията на енергия годишно е изчислена въз основа на обичайната консумирана мощност по 4 часа на ден, 365 дни в годината.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува