широкоекранен LCD монитор

  HDMI видео с висока детайлност

  Изпитайте медийно забавление с висока детайлност! С HDMI и SPDIF за вашето висококачествено цифрово аудио и видео развлечение, този голям широкоекранен 220XW8 дава изключително изпълнение и чудесни функции за удобство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

HDMI видео с висока детайлност

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание. На основата на избран от вас сценарий SmartImage динамично подобрява контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добро изображение – всичко това в реално време, с натискане само на един бутон.

 • SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание, като регулира автоматично цветовете и силата на задното осветление, за да подобрява динамично контраста с цел получаване на най-добро изображение и оптимален контраст за по-добро забавление при изобразяване на видео или компютърни игри, когато преобладават тъмни полутонове; когато изберете икономичен режим, контрастът и задното осветяване се донастройват фино за точно изображение при всекидневните офис приложения и по-ниско електропотребление.

 • Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  SmartResponse е изключителна технология на Philips, която динамично променя времето за реакция съобразно изискванията на приложението, осигурявайки по-кратки времена за реакция за игри и видеоклипове или по-добра наситеност на цветовете за разглеждане на снимки и статични изображения.

 • SmartAccessory за персонализиране и организиране на работното място

  SmartAccessory за персонализиране и организиране на работното място

  SmartAccessory е иновационно и дружелюбно решение за лесно и гъвкаво включване на периферни устройства, като например уеб камери или канцеларски принадлежности, като работното ви място остава свободно и подредено. Той е снабден с многофункционални щипки с универсална конструкция, която се закачва за рамката на монитора и се движи нагоре и надолу или наляво и надясно за поставяне на допълнителни държачи за канцеларски принадлежности, малки периферни устройства, като уеб камери, като удобно разполага работните или лични предмети пред погледа ви и под ръка.

 • USB порт за удобно свързване на периферия

  USB порт за удобно свързване на периферия

  USB портът позволява на потребителя удобно да свързва своите мултимедийни Plug and Play устройства, например USB памет, камера, портативен твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други, които имат USB връзка. Удобно разположеният USB 2.0 порт на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра. Отбележете, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да предостави USB портът на монитора.

 • Готов за HDMI за най-високо качество, видео и аудио с един кабел

  Устройството, готово за HDMI, има всичкия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI), висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предаване по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници, включително цифрови приставки, DVD плейъри и A/V приемници.

 • Надеждно аудио през SPDIF коаксиален съединител

  Един коаксиален SPDIF кабел е високонадежден начин за свързване на цифрово аудио оборудване.

 • Голям, широк екран: пишете в чата, четете пощата си и гледайте видео на един и същи екран

  Широкият екран е с по-широко съотношение на размерите на картината с цел изобразяване на повече развлекателно или информационно съдържание - за да се забавлявате по-добре и да свършите повече работа.

 • ActiveBright за висока яркост и остри като бръснач цветове

  ActiveBright постига качество, подобно на телевизия с висока разделителна способност, като показва брилянтни и остри като бръснач цветове, с широк зрителен ъгъл - за най-доброто от мултимедийните развлечения.

 • Безпроблемна настройка на работата на дисплея със SmartControl II

  SmartControl II е софтуер за монитори с лесен за работа графичен екранен интерфейс, който ви направлява при фината настройка на разделителната способност, калибрирането на цвета и други настройки на дисплея, включително яркост, контраст, тактова честота и фаза, позиция, RGB, бяла точка и - при моделите с вградени високоговорители - регулиране на силата на звука.

 • Наслаждавайте се на мултимедия с вградени високоговорители

  Високоговорителите са вградени в дисплея.

 • Изпълнение на музика от външни аудио устройства, дори и при изключен компютър

  Вграден авангарден фърмуер, който предлага аудио изход от външни аудио устройства, включително касетофон, компактдиск плейър или MP3 плейър, дори и когато няма сигнал към видео функцията.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува