широкоекранен LCD монитор

  Голям стилен дисплей за вашето домашно компютърно развлечение

  Приятен за окото голям и широк дисплей: Стилният дизайн и цял куп от интелигентни функции, издигат картината на LCD телевизорите до нови висини на качеството за всякакъв вид съдържание, правят от 220CW9 ваш най-добър избор за домашно компютърно развлечение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Голям стилен дисплей за вашето домашно компютърно развлечение

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание. На основата на избран от вас сценарий SmartImage динамично подобрява контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добро изображение – всичко това в реално време, с натискане само на един бутон.

 • Кратко време за реакция - до 2 ms

  Кратко време за реакция - до 2 ms

  Времето на отговор от сиво до сиво (GtG) е средното време, необходимо на пиксела да премине от едно зададено му състояние в друго, което е усредненото време от преходите между няколко двойки произволни нива на цвета. По-бързото е по-добро: по-ниските времена на отговор означават по-бързи преходи и следователно по-малко видими изкривявания при изобразяване на бързо променяща се картина. Времето на отговор от сиво до сиво е важна величина за измерване на качеството на изобразяване на мултимедийно съдържание - филми, видеоклипове и игри.

 • SmartContrast 12000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast 12000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  Вие желаете плосък LCD плосък дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. SmartContrast ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • TrueVision: Дисплей с лабораторно качество

  TrueVision: Дисплей с лабораторно качество

  TrueVision е водеща в отрасъла технология на Philips за изпитване и алгоритми за настройване и фино регулиране на монитори - обстоен процес, гарантиращ най-добри работни показатели на дисплея в съответствие със стандарти, четири пъти по-строги от изискванията на Microsoft Vista, за всеки излизащ от завода монитор, а не само за няколко отделни образци. Само Philips се заема с този дълъг процес за гарантиране на точното ниво на прецизност на цвета и качество на картината на всеки един нов монитор.

 • Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход предлага съединители за свързване на вход както за аналогови VGA, така и за цифрови DVI сигнали.

 • Превключване с едно натискане на бутон на формата на картината между широк формат и 4:3

  Превключване с едно натискане на бутон на формата на картината между широк формат и 4:3

  Авто-управлението от Philips на формата на картината е бутон, който превключва от съотношение на размера 4:3 към режим на широк екран и обратно, за да се съгласува съотношението на размерите на картината с вашето съдържание с цел работа с широки документи без превъртане или за гледане на широкоекранна мултимедия на широк екран и на съдържание със съотношение 4:3 в оригиналния му режим без изкривяване.

 • USB порт за удобно свързване на периферия

  USB порт за удобно свързване на периферия

  USB портът позволява на потребителя удобно да свързва своите мултимедийни Plug and Play устройства, например USB памет, камера, портативен твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други, които имат USB връзка. Удобно разположеният USB 2.0 порт на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра. Отбележете, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да предостави USB портът на монитора.

 • DVI-D вход и поддръжка на HDCP

  Широколентовата защита на цифрово съдържание (HDCP) е система за защита на авторските права, която е вградена в DVI съединителя. Тя подпомага предотвратяването на копиране на защитено с авторски права съдържание. HDCP ви позволява да възпроизвеждате носители на защитено съдържание, например филми и концерти. Тя проверява сигнала против пиратство, като позволява да бъдат показвани само законни копия на съдържанието.

 • Безпроблемна настройка на работата на дисплея със SmartControl II

  SmartControl II е софтуер за монитори с лесен за работа графичен екранен интерфейс, който ви направлява при фината настройка на разделителната способност, калибрирането на цвета и други настройки на дисплея, включително яркост, контраст, тактова честота и фаза, позиция, RGB, бяла точка и - при моделите с вградени високоговорители - регулиране на силата на звука.

 • Гланцово покритие за подобряване на декора

  Атрактивно и елегантно изработено гланцово покритие, което ви подхожда и допълва вашия декор.

 • Съвместимост със стандарта за безопасност и зрителна ергономичност TCO '06

  Съвместимите с TCO'06 монитори отговарят на стандартите за безопасност, екологичност и здравословност на мултимедийните монитори, създадени от TCO - Шведската конфедерация на професионалистите; TCO'06 - най-строгият засега - съдържа изисквания за зрителна ергономичност, включително съображения за здравословна среда, както и други параметри, характеризиращи висококачествените дисплеи. Характеристиките на съвместимите с TCO'06 дисплеи трябва да отговарят или превъзхождат стандартите TCO'06 за зрителна ергономичност, вредни излъчвания и енергопотребление.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува