Плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Ето един чудесен нов телевизор, който ви предлага не само чудесни картина и звук, но и модерен стил и качествено оформление. Функциите му включват технология Digital Crystal Clear за естествени, живи изображения и Incredible Surround за превъзходно аудио. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Плосък телевизор

20 инча, LCD, интегриран цифров 20PFL5522D/12 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с вграден цифров тунер

 • LCD VGA дисплей с подобрена разделителна способност, 640 x 480 пиксела

  Този VGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана има подобрена разделителна способност от 640 x 480 пиксела.

 • Интегриран цифров тунер за приемане на DVB-T

  Интегрираният DVB-T тунер ви позволява да приемате за гледане или запис на цифрова ефирна телевизия. Това означава, че не се нуждаете нито от допълнителен декодер (Set Top Box), нито от допълнителни кабели.

 • Digital Crystal Clear осигурява живи изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е комплект от нововъведения за картината, който оптимизира цифрово качеството на картината за оптимален контраст, цвят и рязкост. Все едно, че гледате живи изображения като на кино.

 • Гребенчатият 3D филтър разделя цветовете и създава образ с голяма рязкост

  Гребенчатият 3D филтър разделя сигналите за яркост и цвят по-добре в тримерната област, за да се елиминира прехвърлянето на цвят и осветеност и да се избегне изкривяването от т. н. "пълзене на точките" - все проблеми, които биха развалили удоволствието ви от гледането. Цифровият гребенчат 3D филтър извършва сравняване на полетата в телевизионния образ, за да отдели прецизно цвета от черно-бялата информация и премахне хоризонталните и вертикални "висящи" точки и пълзенето на точки. Резултатът е картина с изключителна рязкост.

 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround™ е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround™ смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround™ ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

 • Компактен и елегантен дизайн, който подхожда на всяка стая

  Този стил в дизайна подчертава един елегантен, компактен изглед, пести време и се вписва навсякъде.

 • 1000 страници хипертекст за незабавен бърз достъп до телетекст

  Телетекстът е общоприета система, използвана от повечето разпространители. Функцията с 1000 страници интелигентен текст ви предлага изключително бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

 • 2 входа HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява некомпресирана цифрова RGB връзка от източника към екрана. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, като включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С два входа HDMI можете да свържете множество източници на HD, например HD цифров декодер (set-top box) или Blu-ray плейър. Телевизорът ви е напълно подготвен за бъдещето.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува