Професионален LCD телевизор

  Усъвършенстван дизайн на чудесна цена

  С този съвременен енергийно ефективен телевизор за хотели можете да се възползвате от предимствата на цифровата телевизия и да сте напълно подготвени за бъдещето. Гостите ви ще оценят топлото гостоприемство и превъзходното изживяване при гледане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LCD телевизор

20 инча, LCD, интегриран цифров 20HF5335D/12 Търсене на подобни продукти

Усъвършенстван дизайн на чудесна цена

Цифров LCD телевизор Philips за хотели

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Вграден DVB-T тунер за цифрова телевизия и радио

  Вграденият DVB-T тунер ви дава възможност да приемате цифрови ефирни телевизионни канали, наред със съществуващите аналогови канали. Също така той позволява гостите да слушат цифрови радиостанции с висококачествен звук без допълнително инвестиране в радиоприемници.

 • Защита на съдържанието с HDCP

  Поддържа се възпроизвеждане на защитено с HDCP съдържание, както за SD, така и за HD съдържание. Широколентовата защита на цифрово съдържание (HDCP) е система за защита на авторските права, която подпомага предотвратяването на копиране на защитено с авторски права съдържание (например филми и концерти).

 • SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират настройките и програмираните аналогови канали от един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Заключване на менюто за инсталиране

  Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

 • Съвместимост с VESA монтиране

  Унифициран отраслов стандарт за монтиране на информационно оборудване на тавана/стената, установен от Video Electronics Standards Association. Това осигурява голяма гъвкавост при монтирането и богат избор от скоби за монтиране

 • Digital Crystal Clear за по-реалистични изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е технология за обработка, която регулира и оптимизира цифрово качеството на картината чрез оптимизиране на нивата на контраста, цвета и рязкостта, като в резултат гледате по-реалистични изображения като на кино.

 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround™ е технология за обработка на аудио сигнали, която увеличава усещането за разстояние между двата звукоизточника и създава по-завладяваща звукова среда. Incredible Surround™ дава възможност гостите ви да изпитат пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да се използват допълнителни тонколони.

 • Ниско потребление на мощност

  Телевизорите Philips са проектирани за минимизиране на мощността на потребление. Това не само намалява вредното въздействие върху околната среда, но и снижава експлоатационните разходи.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува