широкоекранен LCD монитор

  Широкоекранни развлечения плюс голямо удобство

  Гледайте любимите си програми на един широкоекранен дисплей с Philips 200XW7, разполагащ с по-голям екран с висока разделителна способност, кратко време на отговор, избор между два изхода и голямо удобство при гледане в лесна за използване компановка. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Широкоекранни развлечения плюс голямо удобство

 • Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход предлага съединители за свързване на вход както за аналогови VGA, така и за цифрови DVI сигнали.

 • USB порт за удобно свързване на периферия

  USB порт за удобно свързване на периферия

  Универсалната серийна шина, или USB, е стандартен протокол за свързване на компютри и периферия. Тъй като предоставя висока скорост при малко разходи, USB стана най-популярния начин за свързване на периферни устройства към компютър. Порт, разположен на монитора директно пред погледа на потребителя, дава възможност за лесно, високоскоростно свързване на USB устройства на удобно място. (Поддръжката на USB 2.0 зависи от конфигурацията на USB на вашия компютър; при свързване към компютър, който поддържа USB 2.0, вашият монитор е съвместим с USB 2.0.)

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Голям, широк екран: пишете в чата, четете пощата си и гледайте видео на един и същи екран

  Широкият екран е с по-широко съотношение на размерите на картината с цел изобразяване на повече развлекателно или информационно съдържание - за да се забавлявате по-добре и да свършите повече работа.

 • Реакция от 8 ms за превключване: Върхово изобразяване на текст и графика

  Времето на отговор на превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време на отговор означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преминаване между текст и графика. Времето на отговор на превключване е най-важната величина при изобразяване на най-честия вид съдържание при работа - например документи, графики и фотографии.

 • Завъртане на екрана на 90 градуса и интелигентно подреждане на кабелите

  Основата Super Ergo е основа за монитор, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и завъртането осигуряват приятно разположение за максимално удобство, което да освободи физическото напрежение на дългия работен ден; интелигентното подреждане на кабелите намалява преплитането и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Настройка на наклона и завъртането на екрана за идеален ъгъл на гледане

  Накланянето и въртенето на екрана е механизъм, вграден в опората, който позволява на монитора да се завърта и накланя назад или напред.

 • За вашата безопасност: корпус със забавители на пламък от космически материал

  Пластмасата поликарбонат/ABS е най-добрият и най-здрав огнеупорен материал за корпусни детайли; той е създаден и използван в космическата и автомобилната промишлености, както и за пожароизвестителни датчици, като е в съответствие с най-строгите стандарти за противопожарна безопасност.

 • Отсъствието на олово опазва нашата околна среда

  Продуктите с безоловен дисплей са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества на Европейската комисия (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за настройка на работата на дисплея. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Удобно вградено отделение за бележки, картички и снимки.

  FlexiHolder е тесен процеп в горната част на монитора, в който удобно и подредено съхранявате любимите си снимки, бележки, списъци със задачи или телефонни номера на нивото на очите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува