широкоекранен LCD монитор

  широкоекранен LCD монитор

  По-голям и по-широк екран: по-висока бизнес продуктивност

  С голям и широк екран, удобство с подобрени показатели и допълнителна функционалност, а също и с високо съотношение на функции/цена, 200WB7 е интелигентният избор за бизнес продуктивност. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-голям и по-широк екран: по-висока бизнес продуктивност

 • Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход предлага съединители за свързване на вход както за аналогови VGA, така и за цифрови DVI сигнали.

 • USB порт за удобно свързване на периферия

  USB порт за удобно свързване на периферия

  Универсалната серийна шина, или USB, е стандартен протокол за свързване на компютри и периферия. Тъй като предоставя висока скорост при малко разходи, USB стана най-популярния начин за свързване на периферни устройства към компютър. Порт, разположен на монитора директно пред погледа на потребителя, дава възможност за лесно, високоскоростно свързване на USB устройства на удобно място. (Поддръжката на USB 2.0 зависи от конфигурацията на USB на вашия компютър; при свързване към компютър, който поддържа USB 2.0, вашият монитор е съвместим с USB 2.0.)

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • WSXGA, широк формат с раздел. способност 1680x1050 за по-рязко изображение.

  Широкоекранен формат, супер разширената графична матрица е спецификация за дисплеи, която може да постига разделителна способност 1680 x 1050 или приблизително 1,7 милиона пиксела.

 • Реакция от 8 ms за превключване: Върхово изобразяване на текст и графика

  Времето на реакция за превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време на реакция означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преминаване между текст и графика. Времето на реакция на превключване е най-важната величина при изобразяване на най-честия вид съдържание при работа - например документи, графики и фотографии.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление през локалната мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • Завъртане на екрана на 90 градуса и интелигентно подреждане на кабелите

  Основата Super Ergo е основа за монитор, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и завъртането осигуряват приятно разположение за максимално удобство, което да освободи физическото напрежение на дългия работен ден; интелигентното подреждане на кабелите намалява преплитането и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Настройка на наклона и завъртането на екрана за идеален ъгъл на гледане

  Накланянето и въртенето на екрана е механизъм, вграден в опората, който позволява на монитора да се завърта и накланя назад или напред.

 • Покажете на екрана повече изображения и съдържание без превъртане

  Видимата площ е видимата част от екрана на един монитор, която е на разположение за показване на данни.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за настройка на работата на дисплея. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Лесен "plug-and-play" DVI за истинско цифрово изживяване

  Към изделието е приложен DVI кабел за осигуряване на висококачествено цифрово възпроизвеждане.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува