широкоекранен LCD монитор

  Изпълнение на широк екран в рамките на вашия бюджет

  Повишете бизнес продуктивността, без да нарушавате бюджета си! Вижте повече и направете повече с високата разделителна способност и изпълнение на широк екран на Philips 200VW8. И още по-добре, той е готов за Windows Vista и има цена, привлекателна за умните предприятия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изпълнение на широк екран в рамките на вашия бюджет

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • Голям, широкоекранен, идеален за гледане на две страници A4 една до друга

  Голям, широкоекранен дисплей, повишаващ производителността чрез показване на две страници A4 една до друга.

 • Покажете на екрана повече изображения и съдържание без превъртане

  Видимата площ е видимата част от екрана на един монитор, която е на разположение за показване на данни.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Най-ниското в отрасъла потребление на енергия

  Сниженото електропотребление намалява необходимата за работата на устройството енергия, като пести експлоатационни разходи на собственика си и щади енергийните източници.

 • WSXGA+, широк формат с раздел. способност 1680x1050 за по-рязко изображение.

  Широкоекранен формат, супер разширената графична матрица е спецификация за дисплеи, която може да постига разделителна способност 1680 x 1050 или приблизително 1,7 милиона пиксела.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

 • Регулирайте настройките на дисплея с бързия бутон или с екранните менюта

  Лесните за използване бърз бутон и екранно меню са двойна система за удобно фино настройване на дисплея съобразно различните нужди. Натиснете бързия бутон на рамката на монитора за автоматично настройване на картината с бързо задаване на контраста и яркостта или използвайте функциите на екранните менюта, за да настроите фино дисплея.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува