LCD монитор

  Дизайнът и производителността имат значение!

  Върховният дисплей за начина ви на живот! Готов да разтърси вашия свят с впечатляващо изпълнение: новият Philips 190X7 съчетава SmartImage Lite за мултимедийни приключения със свеж, най-модерен полъх на дизайн. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дизайнът и производителността имат значение!

 • Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  SmartResponse е изключителна технология на Philips, която динамично променя времето за реакция съобразно изискванията на приложението, осигурявайки по-кратки времена за реакция за игри и видеоклипове или по-добра наситеност на цветовете за разглеждане на снимки и статични изображения.

 • SmartContrast: Оптимизиран контраст за превъзходно чисто изображение

  SmartContrast: Оптимизиран контраст за превъзходно чисто изображение

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание, като регулира автоматично цветовете и силата на задното осветление, за да подобрява динамично контраста с цел получаване на най-добро изображение и оптимален контраст за по-добро забавление при изобразяване на видео или компютърни игри, когато преобладават тъмни полутонове; когато изберете икономичен режим, контрастът и задното осветяване се донастройват фино за точно изображение при всекидневните офис приложения и по-ниско електропотребление.

 • Кратко време на отговор - до 2 мс

  Кратко време на отговор - до 2 мс

  Времето на отговор от сиво до сиво (GtG) е средното време, необходимо на пиксела да премине от едно зададено му състояние в друго, което е усредненото време от преходите между няколко двойки произволни нива на цвета. По-бързото е по-добро: по-ниските времена на отговор означават по-бързи преходи и следователно по-малко видими изкривявания при изобразяване на бързо променяща се картина. Времето на отговор от сиво до сиво е важна величина за измерване на качеството на изобразяване на мултимедийно съдържание - филми, видеоклипове и игри.

 • USB порт за удобно свързване на периферия

  USB порт за удобно свързване на периферия

  Универсалната серийна шина, или USB, е стандартен протокол за свързване на компютри и периферия. Тъй като предоставя висока скорост при малко разходи, USB стана най-популярния начин за свързване на периферни устройства към компютър. Порт, разположен на монитора директно пред погледа на потребителя, дава възможност за лесно, високоскоростно свързване на USB устройства на удобно място. (Поддръжката на USB 2.0 зависи от конфигурацията на USB на вашия компютър; при свързване към компютър, който поддържа USB 2.0, вашият монитор е съвместим с USB 2.0.)

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • SmartImage Lite за подобрено LCD изображение

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание. На основата на избран от вас сценарий SmartImage динамично подобрява контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добър образ – всичко това в реално време, с натискане само на един бутон.

 • Дисплей без точкови дефекти съгласно Клас I на ISO 13406-2

  Светлите и тъмните точки са дефекти в LCD панела. И докато някои производители все още считат ярките и тъмните точки в LCD панел за неизбежна част от производствения процес, при Philips не е така. Мониторите Philips, съгласно стандарта Клас І на ISO 13406-2, се произвеждат с нулев толеранс за дефекти на LCD панела и се поддържат от световно валидната гаранция Philips Perfect Panel™, която предвижда ремонт или замяна на всеки LCD монитор, на който се вижда дори само една дефектна ярка или тъмна точка.

 • DVI-D вход и поддръжка на HDCP

  Широколентовата защита на цифрово съдържание (HDCP) е система за защита на авторските права, която е вградена в DVI съединителя. Тя подпомага предотвратяването на копиране на защитено с авторски права съдържание. HDCP ви позволява да възпроизвеждате носители на защитено съдържание, например филми и концерти. Тя проверява сигнала против пиратство, като позволява да бъдат показвани само законни копия на съдържанието.

 • Ултрамодерни органи за управление SmartTouch

  Органите за управление SmartTouch са интелигентни, ултра-реагиращи чувствителни на допир икони, които заместват изпъкналите бутони. Като реагират и на най-лекия допир, органите за управление SmartTouch могат например да включат монитора и да направят по-контрастен или по-ярък образа чрез SmartImage Lite. Когато иконите SmartTouch са активирани, те светят, като показват, че командите ви са изпълнени.

 • Иновационният, модерен дизайн показва нов начин на живот!

  Изключителната концепция за дизайн съчетава меките, преливащи линии, напомнящи изящна скулптура, с ултрамодерни материали и техно-допълнения, за да се получи монитор, който сочи един нов начин на живот.

 • Наслаждавайте се на мултимедия с вградени високоговорители

  Високоговорителите са вградени в дисплея.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува