широкоекранен LCD монитор

  Пълнофункционална комбинация от LCD монитор и телевизор

  Съчетайте работата и развлечението с този широкоекранен многофункционален монитор! С голяма и широка видима площ, телевизия, видео и HDMI вход плюс вградени тонколони, Philips 190TW8 повишава производителността ви и ви носи пълна наслада. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Пълнофункционална комбинация от LCD монитор и телевизор

 • Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV цифрови декодери или Blu-ray дискове. "HD Ready" е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Вграден модул за гледане на телевизионни програми

  Вграден телевизионен тунер в монитора за показване на телевизионни сигнали, както и на компютърни данни.

 • Готов за HDMI за най-високо качество, видео и аудио с един кабел

  Устройството, готово за HDMI, има всичкия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI), висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предаване по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници, включително цифрови приставки, DVD плейъри и A/V приемници.

 • Много аудио-видео входове (480i/p, 720p, 1080i)

  Многото аудио-видео входове позволяват широка гама за избор при свързване на видео и аудио устройства (480i/p, 720p, 1080i).

 • Наслаждавайте се на мултимедия с вградени високоговорители

  Високоговорителите са вградени в дисплея.

 • Кратко време на отговор 5ms

  Времето за реакция при превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време за реакция означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преходи между текст и графика. Времето за реакция при превключване е най-важната величина при изобразяване на съдържание при работа, например документи, графики и фотографии.

 • WXGA+, широкоформатна разделителна способност 1440 x 900 за по-рязък образ

  WXGA+ или Wide Extended Graphics Array plus е стандарт, обозначаващ възможността на графичния монитор да показва изображения с разделителна способност до 1440 на 900 пиксела и да поддържа едновременно изобразяване на повече от един милион цвята. WXGA позволява мониторите да не са с презредова развивка с цел по-добри характеристики на изображението и повишена точност на изобразяване на цветовете.

 • Компактен и елегантен дизайн, който подхожда на всяка стая

  Този стил в дизайна подчертава един елегантен, компактен изглед, пести време и се вписва навсякъде.

 • 3D гребенчат филтър, който действително дава картина с по-добро качество

  Гребенчатият 3D филтър разделя сигналите за яркост и цвят по-добре в тримерната област, за да се елиминира прехвърлянето на цвят и осветеност и да се избегне изкривяването от т. н. "пълзене на точките" - все проблеми, които биха развалили удоволствието ви от гледането. Цифровият гребенчат 3D филтър извършва сравняване на полетата в телевизионния образ, за да отдели прецизно цвета от черно-бялата информация и премахне хоризонталните и вертикални "висящи" точки и пълзенето на точки. Резултатът е картина с изключителна рязкост.

 • Надеждно аудио през SPDIF коаксиален съединител

  Един коаксиален SPDIF кабел е високонадежден начин за свързване на цифрово аудио оборудване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува