LCD монитор

  когато размерът на екрана има значение

  Голям екран, чудесни функции: Със своя голям екран и висока производителност, плюс SmartManage за дистанционно управление на монитора по локална мрежа и ниско потребление на енергия, Philips 190S5 дава удобство и изключителна възвръщаемост на инвестицията. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

когато размерът на екрана има значение

 • Кратко време на реакция за великолепно възпроизвеждане на подвижни изображения

  Кратко време на реакция за великолепно възпроизвеждане на подвижни изображения

  Времето на отговор измерва скоростта за реакция на сигнала в милисекунди. Вкл./Изкл. на времето на отговор измерва времето, необходимо на екрана за преминаване от изцяло бяло до изцяло черно и обратно. Краткото време на отговор за вкл./изкл. подобрява визуализацията на текст. Времето на отговор "от сиво до сиво" измерва средното време за преход между няколко комплекта произволни нива на сивото - по-малките стойности означават по-бърз преход. По-бързото е по-добре, защото краткото време на отговор премахва видимите артефакти, които могат да влошат възприемането при гледане на бързо движещи се изображения или обекти.

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление на активи по локална мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

 • С възможност за ключалка против кражба "Кенсингтън" за допълнителна сигурност

  Малки отвори в корпуса на дисплея за заключващо устройство, което да фиксира дисплея към неподвижен предмет с цел допълнително предпазване от кражба.

 • SXGA, разд. способност 1280 x 1024, за по-отчетливо изображение

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1280 х 1024 пиксела може да показва по 1280 отделни точки на всеки от 1024-те реда, или около 1,3 милиона пиксела.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

 • Монтажна схема на VESA за лесно монтиране на дисплея на стена

  Унифициран отраслов стандарт за монтиране на стена на информационно оборудване, установен от Video Electronics Standards Association

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува