LCD монитор

  Чудесен монитор, създаден за взискателни професионалисти

  Чудесен за финансовите и фирмените потребители, с цял набор от функции за удобство, съчетани с отдалеченото управление със SmartManage, ергономична и безоловна конструкция, 190P7 представлява превъзходен монитор с най-ниската обща цена на притежаване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чудесен монитор, създаден за взискателни професионалисти

 • Най-широк зрителен ъгъл до 178 градуса

  Най-широкият зрителен ъгъл - до 178 градуса - осигурява най-ясно изображение от всяка гледна точка.

 • Време на отговор 8 мсек от сиво до сиво: Чудесно изобразяване на бързо променяща се картина

  Времето на отговор от сиво до сиво е средното време, необходимо на пиксела да премине от едно зададено му състояние в друго, което е усредненото време от преходите между няколко двойки произволни нива на цвета. По-бързото е по-добро: по-ниските времена на реакция означават по-бързи преходи и следователно по-малко видими изкривявания при изобразяване на бързо променяща се картина. Времето на отговор от сиво до сиво е важна величина за измерване на качеството на изобразяване на мултимедийно съдържание - филми, видеоклипове и игри. Времето на отговор за превключване е величина, по-важна за изобразяване на най-честия вид съдържание при работа - например документи, графици и фотографии.

 • SXGA, разд. способност 1280 x 1024, за по-отчетливо изображение

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1280 х 1024 пиксела може да показва по 1280 отделни точки на всеки от 1024-те реда, или около 1,3 милиона пиксела.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление през локалната мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • Завъртане на екрана на 90 градуса и интелигентно подреждане на кабелите

  Основата Super Ergo е основа за монитор, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и завъртането осигуряват приятно разположение за максимално удобство, което да освободи физическото напрежение на дългия работен ден; интелигентното подреждане на кабелите намалява преплитането и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Настройка на наклона и завъртането на екрана за идеален ъгъл на гледане

  Накланянето и въртенето на екрана е механизъм, вграден в опората, който позволява на монитора да се завърта и накланя назад или напред.

 • Яркостта се приспособява автоматично към околната осветеност

  SmartBright е изключителна технология на Philips, която използва вграден датчик, за да зададе автоматично настройките на дисплея, и така осигурява най-добро изображение, снижено потребление на енергия и удължен експлоатационен срок на монитора, като същевременно елиминира умората на очите при съчетанията ярък екран/тъмна стая и тъмен екран/светла стая - всичко това без притеснения за ръчно настройване на яркостта на дисплея при промяна в осветеността на помещението.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за настройка на работата на дисплея. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Два входа DVI за по-добра поддръжка на сигнали от няколко компютъра

  Способността да се превключват входовете от няколко компютъра към един монитор, вместо за всеки компютър да се осигурява отделен монитор. Двата входа DVI са особено ценни в професионалната работа. Мониторът превключва входовете от отделните компютри с бърз бутон, без необходимост от разменяне на кабелите.

 • Вградено високоскоростно USB2.0 решение за лесно свързване

  Универсалната серийна шина или USB е стандартен протокол за свързване на компютри и периферия. Тъй като предлага висока скорост на ниска цена, USB се е превърнало в най-популярния метод за свързване на периферни устройства към компютър. Чрез поставянето на USB 2.0 като решение в монитор, Philips предоставя удобно разположена, лесна за използване, високоскоростна USB връзка за четене, писане, зареждане и прехвърляне на програми, данни, цифрови носители или музикални файлове към, от или между компютъра и едно или повече USB устройства.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува