Потопете се в развлеченията

  Настанете се в центъра на поглъщащи развлечения с Philips 190G6. Завладяващият вдлъбнат дизайн ви обкръжава с гледки, звуци и усещания, с които филмите, музиката и игрите оживяват, както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Потопете се в развлеченията

 • ActiveBright за висока яркост и остри като бръснач цветове

  ActiveBright постига качество, подобно на телевизия с висока разделителна способност, като показва брилянтни и остри като бръснач цветове, с широк зрителен ъгъл - за най-доброто от мултимедийните развлечения.

 • Готов за показване на сигнали със стандартна и висока разделителна способност

  Монитор с висока детайлност е дисплей, предназначен да дава изключително качество на картината при картини с висока детайлност, като е напълно готов за HD източници, например HD цифрови приставки. HD мониторът предлага качество на картината, по-високо от това при прогресивно сканиране, като отговаря на строгите стандарти за HD екрани, които показват сигнали с висока разделителна способност и най-високо качество на картината чрез универсални аналогови VGA или некомпресирани DVI цифрови връзки и поддържа HDCP. Той показва сигнали 720p (1280x720p при 50 и 60 Hz прогресивно) и 1080i (1920x1080i при 50 и 60 Hz презредово).

 • Време на отговор от 8 ms за превключване: Върхово изобразяване на текст и графика

  Времето на отговор за превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време на отговор означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преминаване между текст и графика. Времето на отговор на превключване е най-важната величина при изобразяване на най-честия вид съдържание при работа - например документи, графики и фотографии.

 • 20-ватов активен събуфър за по-дълбоко басово изживяване

  Събуфърът е високоговорител, който възпроизвежда ниския диапазон на звуковия спектър. Мониторът има отделен събуфър, оптимизиран за възпроизвеждане на басови честоти, и сателитни високоговорители, оптимизирани за средни и високи честоти. Резултатът е система, която мощно възпроизвежда пълния диапазон звукови честоти - от дълбоки баси до кристално чисти високи тонове с минимум изкривяване.

 • 3D виртуален съраунд звук

  Виртуалният 3D съраунд звук е авангардна технология за подобрение на звука, която предлага симулиран съраунд звуков ефект от стерео източници за постигане на по-всеобхватен и реалистичен звуков пейзаж.

 • Лесният за работа Sound Agent 2 оптимизира звуковата картина

  Sound Agent 2 е интелигентен софтуер със забавен и лесен за употреба графичен интерфейс. Той елиминира затрудненията с компютърното аудио като автоматично оптимизира звука за всички разпространени формати. Със Sound Agent 2 е лесно да направите такава прецизна настройка на аудио показателите, че те напълно да отговорят на вашия личен музикален вкус.

 • Цифрово предавано PC аудио

  Цифрово предаване на PC аудио сигнали по USB кабел вместо стария аналогов кабел с мини-жак, като се постига незабавно смесване за невероятни съраунд ефекти без изкривяването, предизвиквано от цифро-аналоговото преобразуване.

 • Високоскоростен USB 2.0 хъб за лесно свързване

  Универсалната серийна шина или USB е стандартен протокол за свързване на компютри и периферия. Тъй като предлага висока скорост на ниска цена, USB се е превърнала в най-популярния метод за свързване на периферни устройства към компютър. USB 2.0 хъбът, поставен в монитор, предоставя удобно разположена, лесна за използване, високоскоростна връзка за четене, писане, зареждане и прехвърляне на програми, данни, цифрови мултимедийни или музикални файлове към, от или между компютъра и едно или повече USB устройства.

 • Показва видеосигнали от различни AV източници

  Изобразява сигнали от най-различни AV устройства.

 • Настроени горещи клавиши за оптимизиране на звука за любими музикални жанрове

  Настроени горещи клавиши, които моментално променят аудио настройките за подобрени съраунд ефекти. Предлагат се четири аудио среди: Неутрална, Рок, Джаз и Класика. Има режим, пасващ на всяко различно приложение.

 • Вдлъбнатият дизайн ви потапя в поглъщащи развлечения

  Вдлъбнатият дизайн последна мода е революция в развлечението, като ви потапя във вълнуващи гледки и звуци, в самия център на напълно завладяващо и всеобхватно изживяване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува