широкоекранен LCD монитор

  Най-добър в ценовия си клас широкоекранен LCD монитор

  Повече развлечения с този широк екран! Гледайте повече програми едновременно на един екран с Philips 190CW7 при кратко време за реакция и удобство с два входа - DVI и VGA - всичко това в един лесен за използване и безспорно достъпен апарат. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Най-добър в ценовия си клас широкоекранен LCD монитор

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход предлага съединители за свързване на вход както за аналогови VGA, така и за цифрови DVI сигнали.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Голям, широк екран: пишете в чата, четете пощата си и гледайте видео на един и същи екран

  Широкият екран е с по-широко съотношение на размерите на картината с цел изобразяване на повече развлекателно или информационно съдържание - за да се забавлявате по-добре и да свършите повече работа.

 • Кратко време на отговор 5ms

  Времето на отговор при превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време на отговор означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преходи между текст и графика. Времето на отговор при превключване е най-важната величина при изобразяване на съдържание при работа - например документи, графики и фотографии.

 • WXGA+, широкоформатна разделителна способност 1440 x 900 за по-рязък образ

  WXGA+ или Wide Extended Graphics Array plus е стандарт, обозначаващ възможността на графичния монитор да показва изображения с разделителна способност до 1440 на 900 пиксела и да поддържа едновременно изобразяване на повече от един милион цвята. WXGA позволява мониторите да не са с презредова развивка с цел по-добри характеристики на изображението и повишена точност на изобразяване на цветовете.

 • За вашата безопасност: корпус със забавители на пламък от космически материал

  Пластмасата поликарбонат/ABS е най-добрият и най-здрав огнеупорен материал за корпусни детайли; той е създаден и използван в космическата и автомобилната промишлености, както и за пожароизвестителни датчици, като е в съответствие с най-строгите стандарти за противопожарна безопасност.

 • Отсъствието на олово опазва нашата околна среда

  Продуктите с безоловен дисплей са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества на Европейската комисия (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

 • Бутон за яркост и контраст с едно докосване

  Удобно разположени бутони на предния панел, които дават възможност за регулиране на яркостта и контраста с едно докосване.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

 • Автонастройка за перфектна картина с едно докосване

  Бутонът за автонастройка възстановява оптималното положение на екрана, настройката за фаза и тактова честота с натискане на един-единствен бутон - без да се налага обхождане на екранните менюта и управляващите бутони.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува