Елегантността има значение

  Изключителните удобства се срещат с изтънчен стил: ергономичният 190C7 ще промени начина ви на работа с монитор със своя изчистен, изтънчен, украсяващ двуцветен дизайн, хитроумни удобства и чудесна цена. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Елегантността има значение

 • Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход предлага съединители за свързване на вход както за аналогови VGA, така и за цифрови DVI сигнали.

 • Шикозният двуцветен дизайн разведрява работното ви пространство

  Двуцветният дизайн съчетава лъскава черна лента в средата на долната част на корпуса и сребрист преден панел, за да създаде впечатление за по-тънка предна част. Изящният контраст между двата елемента добавя одушевеност, радост за окото и интригуващи уникални елементи към декора на помещението.

 • Удобните и дискретни бутони за управление създават изчистен външен вид

  Удобните и ненатрапчиви органи за управление се съчетават с лентата с марката - разположени винаги под ръка, когато са ви нужни, но и оставящи бутоните за управление незабележими, когато не се нуждаете от тях. Така се изгражда завършен, ясен и изчистен външен вид с опростен и същевременно стилен естетичен привкус.

 • Конструкция "захванат панел" за топъл, хармоничен външен вид

  "Захванатият панел" е специално проектирана полегата повърхнина, която обхваща предните и задните елементи в топла "прегръдка", създаваща топъл, хармоничен и гладко преливащ се цялостен външен вид.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Кратко време на отговор 5ms

  Времето за реакция при превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време за реакция означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преходи между текст и графика. Времето за реакция при превключване е най-важната величина при изобразяване на съдържание при работа, например документи, графики и фотографии.

 • За вашата безопасност: корпус със забавители на пламък от космически материал

  Пластмасата поликарбонат/ABS е най-добрият и най-здрав огнеупорен материал за корпусни детайли; той е създаден и използван в космическата и автомобилната промишлености, както и за пожароизвестителни датчици, като е в съответствие с най-строгите стандарти за противопожарна безопасност.

 • Отсъствието на олово опазва нашата околна среда

  Продуктите с безоловен дисплей са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества на Европейската комисия (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

 • Кабелната скоба подрежда кабелите за спретнато работно място

  Скоба, приложена към мониторите, която подрежда кабелите, като ги хваща един към друг за спретнато работно място.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува