• Saving in style

     За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/171848716/171848716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
    За повече информация изтеглете Енергиен етикет

    Стенно осветление

    17184/87/16 Търсене на подобни продукти

    Тази елегантна, светлосива лампа за таван Philips Ecomoods ви приканва да се отпуснете с хубава книга под нейната светлина. Тя излъчва топла, бяла енергоспестяваща светлина, която моментално украсява градината или терасата ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saving in style

  • Изключително дълъг живот на крушката

    Изключително дълъг живот на крушката

    В комплекта е включена крушка Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 20 000 часа.

  • Пестене на енергия

    Пестене на енергия

    Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • Защита от атмосферни въздействия

    Защита от атмосферни въздействия

    Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

  • Приветливо топло бяло сияние

    Приветливо топло бяло сияние

    Philips Ecomoods Outdoor е гама осветителни тела за външно приложение, излъчващи чудесна топла и приветлива светлина. Цветът на светлината е 2700 келвина. С тяхната изобилна светлина можете да използвате външните си пространства вечер така, както желаете, и да сте спокойни, знаейки, че имате сигурност и безопасност през нощта.

  • Подходящи за монтаж на стена и таван

    Подходящи за монтаж на стена и таван

    Монтирайте тази лампа на стената или тавана – така, както пожелаете.

  • Изберете съвременния стил

    Създадена в Европа, тази лампа с уникален, емблематичен дизайн ще ви помогне да създадете съвременна атмосфера във вашите открити пространства.

  • Изберете външни осветителни тела за таван

    Покажете най-доброто от вашите открити пространства с това осветително тяло за таван, идеално за осветяване на входа на дома ви или терасата.

  • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

    Тази лампа Philips е създадена специално за използване на открито. Устойчива и проектирана за дълъг живот, тя ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработена от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

  • Лесна настройка за лесно използване

    Тази лампа и монтажните елементи са проектирани за лесен монтаж и всичко необходимо е приложено в кутията, например ключ и винт за монтаж. Има и ясни инструкции къде може да се монтира, плюс необходимата информация за водоустойчивост, обозначена с индекса IP.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува