Големите удобства и звукът увеличават приходите ви

  По-висока продуктивност, по-ниска обща цена на притежаване: Този тънък, компактен 170A7 повишава производителността с великолепни експлоатационни качества и удобство, докато вградените високоговорители и удобните за работа функции като SmartManage ви помагат да се вместите в бюджета си. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Големите удобства и звукът увеличават приходите ви

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление на активи по локална мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • TCO'03 гарантира най-високите стандарти за безопасност и ергономичност

  Стандарт на TCO (Шведска конфедерация на професионалните служители), който е дори по-строг от MPR-II, за безопасност и ергономичност, особено по отношение на променливите електрически полета (AEF).

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

 • Партньор на Energy Star с отговорно отношение към околната среда

  Производител, спазващ изискванията за пестене на енергия, установени от Агенцията за опазване на околната среда към правителството на САЩ.

 • SXGA, разд. способност 1280 x 1024, за по-отчетливо изображение

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1280 х 1024 пиксела може да показва по 1280 отделни точки на всеки от 1024-те реда, или около 1,3 милиона пиксела.

 • Време на отговор от 8 ms за превключване: Върхово изобразяване на текст и графика

  Времето на отговор за превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време на отговор означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преминаване между текст и графика. Времето на отговор на превключване е най-важната величина при изобразяване на най-честия вид съдържание при работа - например документи, графики и фотографии.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Вградени високоговорители за аудио без бъркотия по бюрото

  Високоговорителите са вградени в дисплея.

 • Удобно вградено отделение за бележки, картички и снимки.

  FlexiHolder е тесен процеп в горната част на монитора, в който удобно и подредено съхранявате любимите си снимки, бележки, списъци със задачи или телефонни номера на нивото на очите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува