Спот осветление за вграждане

  Осветете градината си и през нощта

  Осветете алеята към гаража или пътеката в двора с тези спот лампи за скрит монтаж на земя Philips myGarden, изработени от неръждаема стомана. Те излъчват топла бяла енергоспестяваща светлина и са здрави като скала, за да можете да минавате върху тях дори с колата. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

myGarden Спот осветление за вграждане

Осветете градината си и през нощта

 • Винаги в комплект с крушка Philips

  Винаги в комплект с крушка Philips

  В комплекта са включени висококачествените крушки Philips, за да получите най-добрия светлинен ефект.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • IP67 – защитена от атмосферни влияния

  IP67 – защитена от атмосферни влияния

  Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито във влажна среда. Тя е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP67: защитена от временно потапяне и е идеална за осветяване на пътеките в градината или алеята към гаража. Можете дори да минавате върху нея с колата.

 • Декоративно външно осветление

  Външното осветление може да украси градината или откритите ви пространства с привличащи окото светлинни ефекти, за да се радвате на стилно осветени пътеки или на идеалната атмосфера за незабравимите вечери с вашите приятели и семейство. Затова Philips създаде myGarden – гама красиви външни осветителни тела със собствен стил и функционалност, които ще ви помогнат да покажете най-доброто от вашите открити пространства в избрания от вас стил.

 • Изберете съвременния стил

  Създадена в Европа, тази лампа с уникален, емблематичен дизайн ще ви помогне да създадете съвременна атмосфера във вашите открити пространства.

 • Изберете външно спот осветление за скрит монтаж на земя

  Покажете най-доброто от вашите открити пространства с това спот осветление за скрит монтаж на земя, идеално за осветяване на стени, дървета и градински пътеки.

 • Висококачествена неръждаема стомана и истинско стъкло

  Това осветително тяло Philips е създадено специално за използване на открито. Устойчиво и проектирано за дълъг живот, то ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработено е от висококачествена неръждаема стомана и истинско стъкло.

 • Мощна светлина

  Тази външна лампа излъчва мощна топла бяла светлина. Ярък сноп светлина за вашата градина или тераса.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува