За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168618716/168618716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Спот осветление за вграждане

  Light up your outdoor life

  Тези разкошни, светлосиви спот лампи за скрит таванен монтаж Philips Ledino подчертават идеално красотата на вашите открити пространства. Те излъчват мощна и топла, бяла енергоспестяваща светодиодна светлина, която можете да димирате, за да създадете неповторима атмосфера. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Ledino Спот осветление за вграждане

Pebble, сиво, LED лампи 168618716 Търсене на подобни продукти

Light up your outdoor life

 • Мощни светодиоди

  Мощни светодиоди

  Външните осветителни тела Philips Ledino използват най-новата авангардна технология със светодиоди и предлагат интензивно излъчване, висококачествено осветление и дълъг живот на продуктите.

 • Изключително дълъг експлоатационен срок

  Изключително дълъг експлоатационен срок

  Осветителни тела, на които можете да разчитате. Светодиодните осветителни тела Philips имат изключително дълъг живот от поне 20 000 часа (което се равнява на 20 години, изчислено на база средна употреба 3 часа на ден при минимум 13 000 цикъла на включване и изключване). Със светодиодните осветителни тела Philips няма защо да се тревожите за поддръжка или смяна на крушки, докато се радвате на идеалната атмосфера, създадена от светлината в дома ви.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • IP23 – защита от атмосферни въздействия

  IP23 – защита от атмосферни въздействия

  Това външно осветително тяло Philips е специално проектирано за използване на открито, във влажна среда. То е преминало щателни изпитвания, гарантиращи водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP23: защитена от напръскване с вода и идеална за осветяване на верандата или входната ви врата.

 • Изберете спот лампи за скрит монтаж на таван

  Покажете най-доброто от вашите открити пространства с тези спот лампи за скрит монтаж на таван, идеални за осветяване на стените или терасата.

 • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

  Това осветително тяло Philips е създадено специално за използване на открито. Устойчиво и проектирано за дълъг живот, то ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработено от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

 • Мощна светлина

  Тази външна лампа излъчва мощна топла бяла светлина. Ярък сноп светлина за вашата градина или тераса.

 • Модерно външно осветление

  Впечатляващо, смело и минималистично външно осветление от Philips. Елегантният модерен стил на външните осветителни тела Ledino е идеалният начин да украсите вашата градина, градински пътеки и външни пространства със светлина.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува