За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/163404716/163404716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Стенно осветление

  Saving in style

  Тази елегантна външна лампа за стена е изработена от неръждаема стомана, има сензор за движение и излъчва топла бяла енергоспестяваща светлина пред входа на дома ви. Светлина, с която можете да останете до късно в градината. Наслаждавайте се на удоволствието от срещите с приятели на открито. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saving in style

 • Изключително дълъг живот на крушката

  Изключително дълъг живот на крушката

  В комплекта е включена крушка Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 20 000 часа.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Приветлива и успокояваща светлина

  Приветлива и успокояваща светлина

  Сензорът за движение включва светлината автоматично, когато пристигнете у дома или ако отвън има човек.

 • Приветливо топло бяло сияние

  Приветливо топло бяло сияние

  Осветителните тела за използване на открито на Philips е гама осветителни тела за външно приложение, излъчващи чудесна топла и приветлива светлина. Цветната температура на светлината е 2700 келвина. С тяхната изобилна светлина можете да използвате външните си пространства вечер така, както желаете, и да сте спокойни, знаейки, че сте защитени и в безопасност през нощта.

 • Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Всеки един продукт е конструиран от висококачествени компоненти и устойчиви на износване материали като лят алуминий и неръждаема стомана.

 • IP 44, проектирано за използване на открито

  IP 44, проектирано за използване на открито

  Защитата IP44 означава, че са проектирани за използване на открито, така че можете да сте сигурни, че външните осветителни тела ще осветяват градината ви и в дъжд, и в сняг, и в сухо време.

 • Висококачествена неръждаема стомана

  Това осветително тяло Philips е създадено специално за използване на открито. Устойчиво и проектирано за дълъг живот, то ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработено от висококачествена неръждаема стомана.

 • Стилен съвременен дизайн за вашата градина

  Съвременният дизайн на Philips е стилен, но без да се натрапва, красив и през деня, и през нощта, но без да доминира във вашата градина или тераса. Имате пълна гама осветителни тела, от която да изберете дизайн – няма как да не намерите нещо, което да пасва на вашето външно пространство и вкус.

 • Множество различни приложения

  Идеално външно осветление за градината, терасата, пътеката на двора или балкона, серията осветителни тела Philips – стенни, стоящи и за таван – създават уютна и отпускаща атмосфера и спокойствието да виждате добре след залез слънце. Също така ви дава сигурността, че можете да виждате спокойно по тъмно.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува