Телевизори

  Получете повече от гледането

  Първокласен избор за спалнята или детската стая! Този телевизор предлага картина с висок контраст и качествен звук. Другите функции включват настройки Smart Picture и Smart Sound, таймер за заспиване и леснодостъпни изводи отпред. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear

 • Кинескоп Черен HiBri за блестящи цветове

  Black HiBri е технология за кинескопи, използвана при телевизорите на Philips с малък екран и осигуряваща добро възпроизвеждане на цветовете при по-малки телевизори.

 • Crystal Clear подобрява дълбочината на образа

  Съчетавайки такива подобрения на картината, като Contrast Plus и подобрение на цветовете, Crystal Clear увеличава дълбочината на образа.

 • Plug & Play за по-лесно инсталиране

  Plug & Play ви дава възможност да инсталирате или добавите нов компонент и той да проработи, без да трябва да изпълнявате сложна инсталационна процедура или технически анализ.

 • Smart Picture и Интелигентен звук, за да гледате по собствения си вкус

  Предварително настроените режими на Philips за Smart Picture и Интелигентен звук ви дават пряк достъп само с един бутон на дистанционното. Можете да изберете оптимизирани настройки на картината и звука за различните им режими.

 • Телетекстът е богат източник на информация

  Телетекст е система за комуникация, поддържана от повечето разпространители на програми в Европа, която предлага богато разнообразие от информация. Тази информация може да се наблюдава само на телевизор, снабден с телетекстен декодер.

 • Преден стерео AV и слушалки за бърза и лесна връзка

  Предният извод за свързване на AV и слушалки прави много по-удобно свързването на външни устройства, като аудио оборудване, игри и видео камери. Това е един лесен начин да се наслаждавате на допълнително звуково усещане или да се потопите изцяло в перипетиите на играта.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува