WhiteVision

крушка за предни фарове на кола

  WhiteVision

  крушка за предни фарове на кола

  Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

  Лампите Philips WhiteVision придават интензивно бяло ксеноново излъчване на предните фарове на вашия автомобил за първокласно шофьорско изживяване. Увеличената яркост със значително по-бяла светлина прави WhiteVision идеалната комбинация от стил и безопасност. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

WhiteVision крушка за предни фарове на кола

Тип крушка: H4, Опаковка от: 2+2, 12 V, 60/55 W 12342WHVSM Търсене на подобни продукти

Новият проект на опаковките Philips

philips-change-package

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

Наситен бял ксенонов ефект

 • 100% одобрено за пътната мрежа, 100% наситена бяла светлина

  WhiteVision е сертифицирана по ECE и е първата одобрена за пътната мрежа наситена бяла светлина. Тя ви осигурява първокласна висока видимост без да компроментира безопасността, заслепявайки автомобила пред вас.

 • До 60% повече видимост за максимална яснота

  По-дългият модел на лъча с 60% повече видимост ви позволява да виждате по-ясно другите на пътя. Той подобрява безопасността, осигурявайки ви повече време за реакция на потенциални рискове на пътя пред вас.

 • Първокласно шофьорско изживяване с наситено бял Xenon ефект

  Надминавайки всички сини крушки за автомобил на пазара, предните фарове на Philips WhiteVision са правилният избор за шофьори, които имат желание да шофират със стил, без да правят компромиси с безопасността. С висока цветова температура и стилна бяла фасунга, WhiteVision е най-добрата актуализация за вашите главни фарове. Патентованата от Phlilips технология за покрития от трето поколение е един еволюционен шедьовър, който превръща WhiteVision в първия преден фар с истински бяла светлина.

 • Най-добър клас срок на експлоатация за удължено удоволствие при шофиране

  Предните фарове на Philips WhiteVision (налични в H1, H3, H4, H7, T4W и W5W) са проектирани за по-добра издръжливост. Предоставят ви дълъг и надежден срок на експлоатация от 450 часа*. Това е значително повече от предложенията на конкуренцията. Това ще доведе до по-малко смени и повече стойност за вашите пари. (*H4 и H7, тествани на 13,2 V стандартно напрежение)

 • Отчетлив лъч с интензивна бяла светлина

  С до 3700 Келвина и интензивна бяла светлина, предните фарове на Philips WhiteVision осветяват пътя пред вас с отчетлива бяла светлина, която незабавно елиминира тъмнината. Първокласна светлина за първокласно шофьорско изживяване.

 • По-добър контраст за подобрена видимост и по-безопасно шофиране

  Максимално бялата светлина със цветова температура от 3700 Келвина означава, че предните ви фарове отразяват по-добре пътните маркировки и знаци. По-бялата светлина ви държи нащрек през нощта, за да се насладите на по-добро нощно шофиране.

 • Бял ксенонов ефект за изтъчен вид на предните фарове на вашата кола

  Независимо от оптиката на рефлектора или проектора, WhiteVision придава на предните фарове на вашата кола първокласния вид, който притежава всеки изтънчен автомобил.

 • Philips е изборът на основните производители на автомобили

  В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува