WhiteVision

крушка за предни фарове на кола

  WhiteVision

  крушка за предни фарове на кола

  Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

  Лампите Philips WhiteVision придават интензивен бял ксенонов вид на фаровете на автомобила ви за първокласно шофьорско изживяване през нощта. Увеличената яркост с 40% по-бяла светлина прави WhiteVision идеалната комбинация от стил и безопасност. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

WhiteVision крушка за предни фарове на кола

Тип крушка: H3, Опаковка от: 1, 12 V, 55 W, Стил 12336WHVB1 Търсене на подобни продукти

Новият проект на опаковките Philips

philips-change-package

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

Наситен бял ксенонов ефект

 • 60% повече светлина на пътя пред вас за максимална яснота

  По-дългият модел на лъча с 60% повече светлина ви позволява да виждате по-ясно другите на пътя. Той подобрява безопасността, осигурявайки ви повече време за реакция на потенциални рискове на пътя пред вас.

 • Първокласно шофьорско изживяване с наситен бял ксенонов ефект

  Надминавайки всички сини крушки за автомобил на пазара, предните фарове на Philips WhiteVision са правилният избор за шофьори, които имат желание да шофират със стил, без да правят компромиси с безопасността. С цветова температура от ксенонови предни фарове и стилна бяла фасунга, WhiteVision е най-добрата актуализация за вашите предни фарове. Патентованата от Phlilips технология за покрития от трето поколение е един еволюционен шедьовър, който превръща WhiteVision в първия преден фар с истински бяла светлина.

 • 100% одобрено за пътната мрежа, 100% наситена бяла светлина

  WhiteVision е сертифицирана по ECE и е първата одобрена за пътната мрежа наситена бяла светлина. Тя ви осигурява първокласна висока видимост без да компроментира безопасността, заслепявайки автомобила пред вас.

 • Отчетлив лъч с 40% по-бяла светлина (4300 Келвина)

  С 4300 Келвина и 40% по-бяла светлина, предните фарове на Philips WhiteVision осветяват пътя пред вас с отчетлива бяла светлина, която незабавно елиминира тъмнитната. Първокласна светлина за първокласно шофьорско изживяване.

 • Philips снабдява всички основни производители на автомобили

  Philips е известен с най-технологично напредналите решения за светлина на автомобила. Една от две коли в Европа е оборудвана със светлини на Philips – най-добрият избор за производителите на автомобили.

 • Бял ксенонов ефект за изтъчен вид на предните фарове на вашата кола

  Независимо от оптиката на рефлектора или проектора, WhiteVision придава на предните фарове на вашата кола първокласния вид, който притежава всеки изтънчен автомобил.

 • По-добър контраст за подобрена видимост и по-безопасно шофиране

  Максимално бялата светлина със цветова температура от 4300 Келвина означава, че предните ви фарове отразяват по-добре пътните маркировки и знаци. По-бялата светлина ви държи нащрек през нощта, за да се насладите на по-добро нощно шофиране.

 • Най-добър клас срок на експлоатация за удължено удоволствие при шофиране

  Предните фарове на Philips WhiteVision (налични в H1, H3, H4, H7, T4W и W5W) са проектирани за по-добра издръжливост. Предоставят ви дълъг и надежден срок на експлоатация от 450 часа*. Това е в пъти повече от предложенията на конкуренцията. Това ще доведе до по-малко смени и повече стойност за вашите пари. (*H4 и H7, тествани на 13,2V стандартно напрежение)

Вижте всички спецификации
 • В сравнение със стандартните халогенни лампи
 • *Приложението се различава според вида лампа

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува