Consumer
Продукти
LED-Lighting-for-the-home

LED осветление за дома

 

Внесете яркостта и топлината на естествената слънчева светлина в дома си и приемете света на LED осветлението Philips. За продукти, съвети, идеи и насоки има цял свят от иновации в LED осветлението на върха на пръстите ви. Осветлението за създаване на атмосфера или добре поставеният прожектор могат да внесат топло, естествено сияние в домашния ви интериор, докато добре разположеното външно осветление може да създаде ново измерение в дизайна на градината ви. Използвайте силата на контраста и разгледайте как осветлението може да добави силна дизайнерска естетика във вътрешните и външните ви пространства. Мощни, топли и енергоспестяващи, LED продуктите Philips предвождат революция в съвременното осветление за дома ви.

Professional-Lighting

Професионално осветление

 

Оформете света си със светлина. LED технологията може да ви помогне да работите по-интелигентно, да се чувствате по-добре и да правите повече за клиентите си. Създайте приветлива и продуктивна работна среда с гъвкави LED лампи. Подчертайте качеството на стоките за продажба на дребно с чисти бели LED спот лампи. Вдъхновете хората отдалеч, като монтирате LED прожектори във външните зони. Възможностите са безкрайни.

Нашата ангажираност с подобряването на живота чрез светлина ни помага да представим иновативни решения, които пестят енергия, подобряват усещането за благополучие и вдъхват живот на идеите ви. Обичаме да споделяме експертните си познания, така че разгледайте сайта, за да научите как LED осветлението може да подобри света ви.

Automotive-Lighting

Осветление за автомобили

 

Светлината подобрява безопасността и комфорта на пътя. LED иновациите карат светлините ни за автомобили да светят по-ярко, без да създават опасни отблясъци. Ксеноновите предни светлини пронизват тъмнината, позволявайки на шофьорите да виждат по-далеч в нощта.  Дневните ходови светлини и лампите за вътрешно осветление в автомобила създават приятна, чиста атмосфера, която подобрява комфорта, без да разсейва шофьорите.

Работим с доставчици от целия свят за разработването на осветление за автомобили, което внася стил и безопасност на улиците. Пестейки енергия, намалявайки работите по поддръжката и подобрявайки видимостта, помагаме на доставчиците и шофьорите да стигнат по-далеч. Продължете да четете, за да научите как да подобрите осветлението си.

Открийте Lumileds

Отчетлива, фокусирана светлина. Дълъг живот. Наситени цветове, които добавят нови измерения в проектите ви за осветление. Предимствата, представени от водещите ни LED светлини, ви дават безбройни възможности да подобрите продуктите си и да удовлетворите клиентите. Lumileds могат също да ви спестят пари, тъй като нашите ефективно проектирани елементи помагат за намаляването на сложността на проектите ви и в същото време намаляват разходите за монтаж. Работили сме с клиенти производители на оригинално оборудване от цял свят за разработването на LED лампи, които отговарят на най-взискателните приложения. С богатия опит, с който разполагаме, ще откриете всичко, което трябва да знаете за LED осветлението на сайта ни.