LED осветление за дома

 

Внесете яркостта и топлината на естествената слънчева светлина в дома си и приемете света на LED осветлението Philips. За продукти, съвети, идеи и насоки има цял свят от иновации в LED осветлението на върха на пръстите ви. Осветлението за създаване на атмосфера или добре поставеният прожектор могат да внесат топло, естествено сияние в домашния ви интериор, докато добре разположеното външно осветление може да създаде ново измерение в дизайна на градината ви. Използвайте силата на контраста и разгледайте как осветлението може да добави силна дизайнерска естетика във вътрешните и външните ви пространства. Мощни, топли и енергоспестяващи, LED продуктите Philips предвождат революция в съвременното осветление за дома ви.

Професионално осветление

 

Оформете света си със светлина. LED технологията може да ви помогне да работите по-интелигентно, да се чувствате по-добре и да правите повече за клиентите си. Създайте приветлива и продуктивна работна среда с гъвкави LED лампи. Подчертайте качеството на стоките за продажба на дребно с чисти бели LED спот лампи. Вдъхновете хората отдалеч, като монтирате LED прожектори във външните зони. Възможностите са безкрайни.

Нашата ангажираност с подобряването на живота чрез светлина ни помага да представим иновативни решения, които пестят енергия, подобряват усещането за благополучие и вдъхват живот на идеите ви. Обичаме да споделяме експертните си познания, така че разгледайте сайта, за да научите как LED осветлението може да подобри света ви.

Осветление за автомобили

 

Светлината подобрява безопасността и комфорта на пътя. LED иновациите карат светлините ни за автомобили да светят по-ярко, без да създават опасни отблясъци. Ксеноновите предни светлини пронизват тъмнината, позволявайки на шофьорите да виждат по-далеч в нощта.  Дневните ходови светлини и лампите за вътрешно осветление в автомобила създават приятна, чиста атмосфера, която подобрява комфорта, без да разсейва шофьорите.

Работим с доставчици от целия свят за разработването на осветление за автомобили, което внася стил и безопасност на улиците. Пестейки енергия, намалявайки работите по поддръжката и подобрявайки видимостта, помагаме на доставчиците и шофьорите да стигнат по-далеч. Продължете да четете, за да научите как да подобрите осветлението си.

Открийте Lumileds

Отчетлива, фокусирана светлина. Дълъг живот. Наситени цветове, които добавят нови измерения в проектите ви за осветление. Предимствата, представени от водещите ни LED светлини, ви дават безбройни възможности да подобрите продуктите си и да удовлетворите клиентите. Lumileds могат също да ви спестят пари, тъй като нашите ефективно проектирани елементи помагат за намаляването на сложността на проектите ви и в същото време намаляват разходите за монтаж. Работили сме с клиенти производители на оригинално оборудване от цял свят за разработването на LED лампи, които отговарят на най-взискателните приложения. С богатия опит, с който разполагаме, ще откриете всичко, което трябва да знаете за LED осветлението на сайта ни.