Външно осветление

Вижте какво може да направи външното осветление

Видео – Вдъхнете живот на градината през нощта

Вдъхнете живот на градината

The Voemel family has a great garden but lacked the lighting to also enjoy it at night. See how we brought it to life.

Вдъхнете живот на градината през нощта

Берлин

Вдъхнете живот на градината през нощта

Външно осветление

Първите топли лъчи на пролетното слънце примамват повечето от нас в градината. Това, разбира се, е естествено, дните са по-дълги и приятните (летни) вечери са привлекателни за оставане на открито. Доброто външно осветление, което е и енергоспестяващо, прави градината прекрасно място за среща и забавление.

 

Външно осветление“ не може напълно да предаде качеството и дизайна на гамата от осветителни тела в колекцията Ecomoods Outdoor. Освен привлекателните предимства по отношение на енергийната консумация нашето външно осветление е изработено от висококачествени материали с дълъг живот. Без да забравяме и съвременния дизайн.

 

Незабравими летни вечери със стилно външно осветление

 

Барбекю, градински събирания, нощен пикник и др. Благодарение на външното осветление Ecomoods градината се превръща в най-доброто място да съберете семейството и приятелите си в тези приятни летни вечери. Топлото бяло сияние на осветлението ви позволява да останете във вътрешния двор и да се насладите на градината до късно вечерта. При това, разбира се, по един природосъобразен начин.

 

В допълнение към красивия и стилен дизайн, който освен това е здрав и водоустойчив, външното осветление Ecomoods се отразява добре и на портфейла ви. Енергийно ефективното осветление може да донесе спестявания до 80% в сравнение с традиционните типове осветление. Разполагаме с голяма гама външни осветителни тела, така че винаги ще намерите по нещо за всеки тип градина.

Лампа до задната врата или таванна лампа над вътрешния двор винаги са добре дошли. Трябва само да добавите няколко свещи, за да подготвите вътрешния си двор за дълга и приятна лятна вечер. Искате ли през вечерта да се насладите и на останалата част от градината си? Можете да осветите градинската пътека или самата градина с прекрасно струйно спотово осветление или подови лампи. Езерцето и цветната леха също ще изглеждат фантастично под спотово осветление.

 

Нуждаете се от малко вдъхновение при планирането на своето външно и градинско осветление? Вижте нашите практически съвети за градинско осветление.

 

Външно осветление

Популярни продукти