Осветление за кухня

Вижте какво може да направи светлината в кухнята

Светлина за кухнята

 

Приготвянето на хубаво ястие за семейството и приятелите ви започва в ярко осветена кухня независимо от това дали пространството е малко или много. За да опитате рецепти и за прецизни задачи, като мелене или рязане, имате нужда от ярко общо осветление за кухня без сенки. И след като създадете страхотно ястие, се съберете около масата, намалете светлината и му се насладете.

 

Голяма функционалност с енергоспестяващи крушки

 

Philips предлага широка гама решения за осветление аз кухня, които подсилват всяка кухненска дейност – от единични спотови светлини до елегантни висящи светлини над кухненската маса. Много от нашите светлини за кухня са проектирани за поставяне на места, като под ниски шкафове, високи рафтове или над зоната за готвене.

 

Нашите кухненски светлини са проектирани чрез най-новата енергоспестяваща технология от енергоспестяващи до мощни светодиодни крушки. Източниците на светлина с дълъг живот изискват малко поддръжка и рядка подмяна.

 

Съвети за осветление за кухнята


  • Предназначеното осветление, скрито под шкафовете, помага за осветяването на повърхностите, където режете, мелите или разбивате с миксер.
  • Поставете скрити спотови светлини върху шкафовете си, така че петната да се отразяват от стените и тавана, за да дадат осветление без сенки.
  • Монтажът на вградени спотови светлини над кухненската ви мивка предоставя адекватно предназначено осветление за тази зона.
  • Опитайте да акцентирате зони, като плотовете, с насочено осветление от тавана. Това ще създаде по-голям контраст и ще добави още малко привлекателност.

Популярно осветление за кухня