Детска стая

осветление

Вижте какво може да направи светлината в детската стая

Осветление за детска стая

 

Ние предоставяме правилната светлинна емисия за нуждите на децата ви. По-малките деца се чувстват по-добре на нежна светлина и режимът им на спане може да бъде нарушен от остро осветление. Philips иска да освети техния свят, защото знаем, че те означават всичко за вас. Ние ще направим всичко, за да сме сигурни, че сме се погрижили добре за тях, по тази причина безопасността е на първо място!

 

Грижим се за безопасността на малките ви съкровища

 

Всички наши детски лампи са проектирани да следват европейските норми за детска безопасност. Ние не само осигуряваме безопасността на децата ви, но и използваме безвредни за децата материали, като (FSC) дърво и нетоксични бои. Острите ръбове се избягват винаги, а кабелите получават допълнително внимание – те се разкачат, ако бъдат дръпнати.

 

Високо качество – енергоспестяваща светлина

 

Philips предлага гама от детско осветление с най-новата енергоспестяваща технология от флоуресцентни енергоспестяващи до мощни светодиодни крушки.

Съвети за осветление за детска стая


  • Ключовете за осветление трябва да са на достъпно място до детското легло, за да могат децата да използват осветлението в спалнята си през нощта, когато трябва да използват тоалетната.
  • Режимът на сън на детето ви може да бъде нарушен от острото осветление, по тази причина за бебешка спалня препоръчваме по-топли светлини.
  • Винаги избирайте безопасни за децата материали, които включват нетоксични бои и неразглобяеми части.

Популярни лампи за детска стая