Осветление за домашен офис

и работен кабинет

Вижте какво може да направи светлината с домашния ви офис и работния ви кабинет

Осветление за домашен офис и бюро

 

В днешно време всички ние прекарваме часове пред компютъра за работа или удоволствие. Ако искате да останете фокусирани, имате нужда от правилния вид осветление за домашен офис.

 

Ние предлагаме широка гама от лампи за бюро, стена или под, за да задоволим нуждите на всички. Учениците могат да намерят забавни цветни лампи за бюро, които да подхождат на техните учебни стаи или спални. Ако търсите по-елегантен дизайн на лампите, нашите ергономични хващащи окото настолни лампи определено ще задоволят вкуса ви.

 

Осветление за работен кабинет: щади очите ви

 

Нашите настолни лампи предоставят ярка светлина и дават достатъчна опора на очите ви, така че е по-лесно да останете концентрирани. В допълнение това увеличава продуктивността и спомага дейностите, като учене, работа и четене. Нашите настолни лампи включват енергоспестяващи крушки от екологичен халоген до най-новата светодиодна технология, като предоставят топла бяла светлина, която е щадяща за очите. С осветлението за домашен офис и работен кабинет на Philips вие оставате в кондиция час след час и работите по-добре ден след ден.

Съвети за осветление на домашния офис


  • Поставете настолната лампа срещу страната на доминиращата ви ръка, за да намалите сенките при писане или четене.
  • Завъртете компютърния си екран настрани от естествената дневна светлина и от светлинния лъч на настолната лампа вечер. По този начин ще избегнете попадането на отражението на екрана в очите си.
  • Уверете се, че настолната лампа има достатъчна мощност, за да покрие цялата ви работна площ и че можете да насочите осветлението за работен кабинет в нужната посока.
  • Използвайте предназначени светлини в комбинация с общото осветление при четене и писане. Това помага за предотвратяване на очната умора.