Осветление за баня

Вижте какво може да направи светлината в банята

Осветление за баня

 

Осветлението за баня трябва винаги да е готово за промени. Като първото нещо за деня то трябва да е достатъчно ярко за бръснене, грим или поставяне на контактни лещи. Но осветлението за баня трябва да е и отпускащо, когато искате баня в края на деня.

 

Безопасни лампи за баня, напълно подходящи за влажна среда

 

Нашите елегантни лампи за баня са херметично запечатани и подходящи за влажна среда. Банята е разделена на три зони на влажност. По тази причина всички наши лампи са с оценка IP23, IP44 или IP65. Ние внимателно избираме материалите и работните характеристики, защото вашата сигурност и благосъстояние са важни за нас.

 

Оценка IP за баня

Висококачествени крушки – енергоспестяваща светлина

 

Philips предлага гама от осветление за баня с най-новата енергоспестяваща технология от флоуресцентни енергоспестяващи до мощни светодиодни крушки.

 

Съвети за осветление за баня


  • Най-добрият начин да осветите огледало е отгоре и от двете страни. Осветлението за огледало трябва да огрява лицето ви, за да елиминира всички сенки.
  • За бръснене или грим е най-добре да комбинирате общото осветление с предназначено осветление.
  • За приглушена среда стенното осветление може да добави красиви акценти и да „отвори“ помещението.
  • Душът е вторична зона за предназначено осветление. Включете една или две вградени спотови светлини с оценка IP65 над душа или близо до кабината.
  • Инсталирането на регулиращи ключове ви дава пълен контрол на количеството светлина, от което имате нужда във всеки даден момент.

Популярно осветление за баня