Създадени, за да се виждат
изглеждат еднакво добре включени и изключен

Изберете класическа визия със светодиодно осветление

Със светодиодните лампи Philips LEDClassic можете да създадете старинен интериор със съвременна технология. Класическата лампа с нажежаема жичка с преимуществата на дълготрайната светодиодната технология идва с познатите форми, които обичате. Използват около 80% по-малко енергия от традиционните осветителни лампи и издържат десет пъти по-дълго.   

Вижте разликата

В светлината на прожекторите

„Как да“, информация и инструктаж

„Как да“, информация и инструктаж

С привидно безкрайната гама от възможности изборът на правилната крушка може да е предизвикателство. Гледайте нашите инструктажи за осветлението, за да си изясните възможностите.  
Правилното осветление е всичко

Правилното осветление е всичко

Независимо дали искате да създадете подходящо настроение, да намерите идеалното осветление за определена задача, или да декорирате с брилянтни светлинни ефекти и да натрупате своя личен опит в осветлението, Philips показва какво въздействие може да има правилното осветление върху дома и живота ви и ви помага да изберете правилното осветление за конкретните ви нужди.
Съвместимост с регулатори

Съвместимост с регулатори 

Използвайте нашата графика за съвместимост, за да намерите правилния регулатор за своите регулируеми светодиодни и компактни флуоресцентни крушки, и да се насладите на толкова светлина, колкото искате.