С Philips Multicooker готвенето се превръща в детска игра! Пригответе лесно пълнени чушки. Вижте цялата рецепта тук.
Порции 4, Време за подготовка: 10 минути , Време за сотиране на висока температура: 55 минути
Съставки
- 1 с.л. зехтин
- 2 с.л. доматено пюре
- 1 морков, нарязан
- 1 глава лук, нарязана
- 250 г. кайма
- 1 чаша ориз
- ¾ чаша вода
- 8 големи чушки
- брашно
- сол и пипер
Как да приготвя
- Подготовка на чушките: изрежете дръжките, почистете семките и измийте чушките.
- Сложете олиото, нарязания лук и морковите в съда за готвене.
- Натиснете бутона MENU и изберете функцията FRY. Натиснете COOKING TIME и програмирайте на 15 минути, след това START и разбърквайте периодично.
- След 5 минути добавете месото и солта.
- Когато водата изври, отворете капака на уреда и оставете сместа да изстине.
- Напълнете чушките с приготвения ориз и добавете малко брашно.
- Наредете изправени чушките в тавата, добавете вода, така че да покрие чушките наполовина. Изберете функцията STEW за 40 минути. Затворете капака и натиснете START.
- Когато програмата свърши, Multicooker автоматично ще премине на режим KEEP WARM.