Гладете бързо и лесно с ютиите с парен център Philips PerfectCare!

 

Научете повече

 

Гладене

Изглед
Мрежа
Списък
Тип продукт
Цена
Парен удар
Вместимост на резервоара за вода
1,2 L до 1,7 L

Със добрия капацитет може да гладите от 1 до 2 часа при продължителна употреба, предлагайки ви по-дълго време на използване в сравнение с обикновена ютия.

1,8 L до 2,5 L

Благодарение на големия капацитет може да гладите от 2 до 3 часа при продължителна употреба. По-големият воден резервоар не само ви предлага по-дълга употреба за купчини пране, но също и изпуска по-големи количества постоянна пара, която ви помага да намалите наполовина времето за гладене.

Революционна технология
Изключително лека ютия с парен генератор

Ултралеката ютия с парен генератор притежава изключително леко тегло, която я прави много лесна за хващане. Удобна е за вашата китка през цялото време на гладене, без да създава напрежение в рамото ви или триене в дланта ви. Употребата на ютията не изисква никакви усилия и тя мигновено премахва най-упоритите гънки.

Гарантирано – без изгаряния

Парните генератори Philips предлагат забележителна иновация от перфектна комбинация между температура и постоянна силна пара, която ще гарантира, че вашите дрехи никога няма да изгорят. По време на гладенето може да оставите горещата гладеща повърхност на ютията на дъската за гладене или на вашите дрехи, да гладите продължително, без да вдигате ютията.

Не е нужна настройка на температурата

За технологията OptimalTEMP не са нужни температурни настройки. С парните генератори Philips PerfectCare няма да имате нужда повече да настройвате температурата, когато гладите от дънки до коприна или чакате температурата да се регулира.

Група продукти
Съвършени резултати при гладене

Бързо гладене, по-ефективно и по-удобно. Авангардна, мощна производителност с големи или подвижни водни резервоари. Ултралеката ютия помага на китката ви, като намалява напрежението.

Серия "Мощни и удобни"

Предлага постоянно изпускане на пара с големи или подвижни водни резервоари. Иновативна система за почистване Smart-Calc за по-дълъг живот на експлоатация.

Серия "Бързи и компактни"

Гладете по-бързо с по-силно изпускане на пара от парна ютия. Ултракомпактният дизайн е с размер, който лесно пасва на дъската за гладене и прави ютията лесна за съхранение.

Гама продукти
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува